Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Συμμετοχή του προπονητή του Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας σε διεθνές σεμινάριο kyokushin karate…

Συμμετοχή του προπονητή του Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας σε διεθνές σεμινάριο kyokushin karate...Ο προπονητής του Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας είχε την τιμή να συμμετάσχει, ως μοναδικός Έλληνας προπονητής καράτε, προσκεκλημένος της Ουκρανικής Ομοσπονδίας kyokushin karate, στο 28ο διεθνές σεμινάριο kyokushin karate που πραγματοποιήθηκε αρχές Αυγούστου κοντά στην χερσόνησο της Κριμαίας στα Ουκρανο-ρωσικά σύνορα και συγκεκριμένα στην πόλη Skadovsk.

Συμμετείχαν πάνω από 700 άτομα, από πολλές περιοχές της Ουκρανίας καθώς και από διάφορα ευρωπαϊκά κράτη με αθλητές-πρωταθλητές διακρίσεων παγκοσμίου επιπέδου όπως ο Έλνταρ Ισμαίλοβ, Αλεκσάντερ Ερεμένκο, Αρτούρ Τίλοβ, Αντρέι Τσίρκοβ κ.ά και προπονητές διαφόρων στυλ knock down καράτε.

Όπως μας ανέφερε ο τοπικός προπονητής, καθημερινά διεξάγονταν 10 ώρες υπαίθριας προπόνησης σε ομάδες, ανάλογα με την ηλικία και το βαθμό τους  υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του Shihan Sergei Vsevolodov 6 Dan . Ήταν μία πολύ εποικοδομητική εμπειρία, με επίμονη και εξαντλητική προπόνηση υπό την επήρεια της ζέστης καθημερινά, αλλά η βελτίωση τεχνικών και η απόκτηση νέων γνώσεων άφησε άριστες εντυπώσεις και αναμνήσεις και άξιζε πραγματικά ο κόπος της συμμετοχής, αποκτώντας γνωριμίες ανοίγοντας  διεθνείς προοπτικές συνεργασίας .

Το σίγουρο είναι ότι ο τοπικός προπονητής του συλλόγου εξελίσσεται συνεχώς, συμμετέχοντας τακτικά σε διεθνή σεμινάρια και παγκόσμια πρωταθλήματα, ανεβάζοντας έτσι το τεχνικό επίπεδο των αθλητών του συλλόγου του.

Οι προπονήσεις της νέας σεζόν του συλλόγου θα ξεκινήσουν στις 4 Σεπτέμβρη στην έδρα του οδός Δεληγιάννη.

Το ΔΣ
πηγη:meteora24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου