Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Gasshuku

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Gasshuku στην Αθήνα στις 21-22-23-24 Ιουνίου 2018. Όλοι οι καρατεκα της JKA W.F HELLAS που είχαν την τιμή να προπονηθουν κάτω από τις οδηγίες του sensei Koichiro Okuma 6 Dan και του chief instructor JKA HELLAS sensei Πανουσοπουλο Αναστάσιο 6 Dan έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ανυπομονούν για το επόμενο.
Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου ο sensei Koichiro Okuma 6 Dan δίδαξε στα κεντρικά της JKA W.F HELLAS σε όλους τους καρατεκα kihon και kata (jion-jite).
Την δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου ο sensei Koichiro Okuma 6 Dan δίδαξε στα κεντρικά της JKA W.F HELLAS στους εκπαιδευτές της kihon και kata καθώς και ύλη εξετάσεων για το 1ο,2ο,3ο και 4ο Dan.
Την τρίτη ημέρα του σεμιναρίου ο sensei Koichiro Okuma 6 Dan μαζί με τον chief instructor JKA HELLAS Πανουσοπουλο Αναστάσιο 6 Dan δίδαξαν στο Ολυμπιακό γυμναστήριο Γαλατσίου kihon kata και bunkai.
Την τέταρτη ημέρα στα κεντρικά της JKA W.F HELLAS πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις Dan. Οι καρατεκα που πέρασαν με επιτυχία είναι οι εξής:
1ο Dan ΓΚΑΝΤΖΑΡΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
1o Dan ΧΟΝΔΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
1ο Dan ΨΑΛΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
2o Dan ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
4ο Dan ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!

Τέλος ο chief instructor JKA W.F HELLAS Πανουσοπουλος Αναστάσιος ευχαριστεί όλους τους καρατεκα και τους δασκάλους που συμμετείχαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας όπως Γαλάτσι, Καπανδρίτι, Πειραιά, Κερατσίνι,Γέρακα, Ελευσίνα, Χαϊδάρι, Χαλαστρα, Ρόδο, Μυτιλήνη και Φλώρινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου