Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Αναχωρεί η Κύπρος για τους 5ους αγώνες μικρών κρατών Ευρώπης στο καράτε

Η Κυπριακή ομοσπονδία καράτε μετέχει με πλήρη ομάδων 120 αθλητών και αθλητριών στους 5ους Αγώνες μικρών κρατών Ευρώπης που διεξάγονται στο Σαν Μαρίνο 28-29/9/2018.

Την Κυπριακή αποστολή συνοδεύουν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και πρόεδρος των ΑΜΚΕ-Καράτε Αντρέας Βασιλείου, ο γραμματέας της ομοσπονδίας Κώστας Ελληνίδης, η Ταμίας Ελευθερία Γεωργίου ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι θα ηγηθούν οι 4 εθνικοί προπονητές Στέφανος Μαρνέρος, Μάριος Σάκκη, Γιώργος Ευθυμίου και Νικόλας Βατυλιώτης. Λόγω της μεγάλης συμμετοχής αθλητών την αποστολή θα συνοδεύσουν και σωματειακοί προπονητές. Συνοδοί διαιτητές ο Μάριος Βατυλιώτης, Κωνστατίνος Χαραλάμπους, Πέτρος Μιχαηλίδης, Μάριος Χαραλαμπίδης, Σίμος Κωνσταντίνου, Πέτρος Μαυρομμάτης, Πόπη Ξενοφώντος και Κορίνα Ποπέσκου.

Στους αγώνες μετέχουν και οι 9 χώρες μέλη των ΑΜΚΕ (Ανδόρρα, Κύπρος, Ισλανδία, Μονακό, Μαυροβούνιο, Λιχτεντάιν, Μάλτα, Λουξεμβούργο, Σάν Μαρίνο) με 490 συμμετοχές αριθμός ο οποίος ξεπέρασε όλους τις προσδοκίες και θεωρείτε ρεκόρ συμμετοχών.

Η Κυπριακή ομοσπονδίας καράτε στο πλαίσιο συνεχούς αναβάθμισης του αθλήματος θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη της, τους υποστηρικτές της καθώς και τους χορηγούς της ΚΟΑ και ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ. πηγή:balla.com.cy

1 σχόλιο:

  1. Οι αγώνες τελείωσαν, με κάποια επιτυχή αποτελέσματα και μετάλλια για τους αθλητές της Εθνικής Κύπρου.Το ερώτημα είναι : Ενδιαφέρθηκε κάποιος να γράψει έστω ένα άρθρο ή σχόλιο σε κάποια εφημερίδα ή ακόμα να αναφερθεί σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι το αποτέλεσμα και οι επιτυχίες των αθλητών μας? Αυτά είναι τα κίνητρα που δίνουμε ή περιμένουν κάποιοι μόνο να επωμιζομαστε τα έξοδα για την αποστολή των παιδιών μας στο εξωτερικό για αγώνες της Εθνικής μας παρακαλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή