Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

3 on 3 και κορυφή

Με μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψαν από τη Σερβία τα μέλη του Α.Σ.Οδυσσέας. Αξιοσημείωτο πως κατέκτησαν μετάλλιο και τα τρία αδέρφια που αγωνίζονταν, ο Διονύσης Ξένος Χρυσό, ο Στέφανος αργυρό και η Τζωρτζίνα χάλκινο. Η εθνική προπονήτρια και μητέρα τους, Μαρίζα Σουμπασάκη, πανευτυχής δηλώνει: "Ολοκληρώθηκε το Βαλκανικό πρωτάθλημα  Ανδρών Γυναικών και Παίδων Κορασίδων που διεξήχθη το τελευταίο 4 ήμερο στο Βελιγράδι με συμμετοχή 10 χωρών και 1285 αθλητών από όλα τα Βαλκάνια.

Από τους 133 αθλητές που κατέβασε η χώρα μας, τον σύλλογό μας εκπροσώπησαν 12 αθλητές συν 3 ακόμα  που προπονούνται τελευταία στον σύλλογό μας.

Οι αθλητές μας έφεραν 7 μετάλλια από τα 25 που έφερε συνολικά η χώρα μας ως εξής:

Χρυσά μετάλλια: Ξένος Διονύσης, Κυδωνάκη Κέλλυ

Αργυρά μετάλλια: Ξένος Στέφανος, Ζερβού Έλενα

Χάλκινα μετάλλια: Ξένου Τζωρτζίνα, Χασσανάκος Αναστάσης, Μωραίτης Διαμαντής

Μία ανάσα από το μετάλλιο χάνοντας στον μικρό τελικό της κατηορίας τους έφτασαν και ο Καραλής Γιώργος και η Λαμπαδά Δανάη.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές μας για την προσπάθειά τους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, γιατί οι εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι περισσότεροι ήταν πραγματικά εντυπωσιακές. Υπήρξαν δυστυχώς διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες που δεν βοήθησαν πολλούς αθλτητές μας να φτάσουν στο μετάλλιο ή να φτάσουν στο σωστό χρώμα μεταλλίου, όμως δεν στεκόμαστε εκεί! Οι εμπειρίες που αποκόμισαν είναι πολύ σημαντικές για την αγωνιστική τους πορεία. 


Θερμά συγχαρητήρια και σε όλους τους αθλητές της εθνικής μας. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση της Ομοσπονδίας μα για όλη αυτή την πρόοδο που βιώνει το άθλημά μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. 

Επόμενος σταθμός Ευρωπαίκό πρωτάθλημα Εφήβων Νέων στην Τσεχία την επόμενη εβδομάδα!"

Πολλά συγχαρητήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου