Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Welcome to Punok team Διονύση!

Η νέα σεζόν ξεκινάει δυναμικά και η Punok ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Διονύση Ξένο. Σε σχετική ανακοίνωση ,η PUNOK  μία από τις κορυφαίες εταιρείες ειδών εξοπλισμού καράτε και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη  εταιρία παγκοσμίως αναφέρει: Η Punok καλωσορίζει τον Grand Winner Ελληνα Πρωταθλητή Διονύση Ξένο. Υπερήφανη για τις μεγάλες διακρίσεις που τον έχουν κατατάξει στην παγκόσμια ελίτ του καράτε στηρίζει τον πρωταθλητή μας και εύχεται κάθε επιτυχία για τη νεα σεζόν. Ολοι στη Punok είναι ενθουσιασμένοι και θα συνεχίσουν μαζί με το Διονύση στο δρόμο των πρωταθλητών. 

Ο Διονύσης Ξένος αναφέρει: "
Νέα σεζόν, νέα αρχή! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη νέα μου συνεργασία με το PUNOK. Είμαι πραγματικά χαρούμενος, πρώτα απ' όλα γιατί είναι προφανές από την αρχή ότι αντιμετωπίζουν με σεβασμό και φροντίδα στους αθλητές τους. Δεύτερον, λόγω της υψηλής ποιότητας και άνεσης του εξοπλισμού Punok. Και τρίτον, επειδή η Punok είναι σίγουρα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα καράτε, και μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους που είναι τόσο αφοσιωμένοι. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε! Karate 1 Premier league στο Δουβλίνο αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν μπορώ να περιμένω!"

Καλή αρχή και καλή συνέχεια. 

PUNOK-The future is here -We are Karate

Η PUNOK Hellas είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος για την  Ελλάδα Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε στο email:punokhellas@gmail.com ή επισκεφθείτε το: www.punok.gr και ακολουθήστε μας στα social media

·                     FB: Punok Hellas  

·                     INSTAGRAM: Punok_Hellas   

·                     TWITTER: punokhellas

·                     TIK TOK: punokhellas 

·                     YOU TUBE: Punok Hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου