Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Έπαθλο Κοινωνικής Προσφοράς στην Οικογένεια Ξένου από τον ΠΣΑΤ

Η «Γιορτή των Κορυφαίων» του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα 21.12 και θα μεταδοθεί ζωντανά στις  19:00, ΕΡΤ2. Θα τιμηθεί ο G.O.A.T του ελληνικού αθλητισμού, Νίκος Γκάλης, αλλά και ο “ψηλός” του ελληνικού ποδοσφαίρου, Αντώνης Αντωνιάδης.
Μεταξύ άλλων θα απονείμουν Έπαθλο Κοινωνικής Προσφοράς στην Οικογένεια Ξένου για την προσφορά της στον ελληνικό Αθλητισμό και την κοινωνία.
Τέσσερα αδέρφια και οι γονείς τους Μαρίζα Σουμπασάκη και Νεκτάριος Ξένος, με αγάπη για το καράτε και συνεχείς διακρίσεις σε Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά, Βαλκανικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Ο Στέφανος Ξένος στέφθηκε πέρυσι Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ενώ φέτος τα τρία αδέλφια, Διονύσης (Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης στα -67κ. KUMITE), Στέφανος και Τζωρτζίνα κατέκτησαν τρία μετάλλια (δύο ασημένια και ένα χάλκινο) στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στην Κρακοβία. Μάλιστα, η Τζωρτζίνα έχει και μια ξεχωριστή ιστορία δύναμης, αφού έχει βγει νικήτρια από τη μάχη της με τον καρκίνο σε ηλικία 11 ετών ενώ η μικρότερη αδερφή Λυδία, είναι επίσης Πρωταθλήτρια με πολλές διακρίσεις.
Παράλληλα θα βραβευθεί ξεχωριστά και  ο Στέφανος για τις επιτυχίες του και τη κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου