Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Η Punok ανεβάζει ταχύτητα

 Η PUNOK, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ειδών καράτε παγκοσμίως προσθέτει στην επιτυχημένη γκάμα της και παρουσιάζει τη  νέα στολή kumite ΤΑΚΥΟΝ.

Φτιαγμένη για πρωταθλητές και εξαιρετικά ελαφριά  η νέα καινοτόμος στολή  Takyon , έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ευελιξία, άνεση και απαράμιλλη απόδοση προσφέροντας απαράμιλλη απόδοση.

Όπως το tachyon το υποθετικό υποατομικό σωματίδιο το οποίο στη γλώσσα της ειδικής σχετικότητας, είναι ένα σωματίδιο με κίνηση στο χωροχρόνο, που ταξιδεύει ταχύτερα από το φως, από το οποίο πήρε και το όνομά της, έτσι και η στολή TAKYON έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνά τα όρια της ταχύτητας και της ευκινησίας

 Η PUNOK  νοιώθει περήφανη  για την έγκριση WKF Green Karate, αφού η στολή ΤΑΚΥΟΝ είναι  κατασκευασμένη  από 70% ανακυκλωμένα υλικά, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας τόσο στην αριστεία όσο και στην περιβαλλοντική ευθύνη.

H PUNOK συμπληρώνει τη γκάμα της και δημιούργησε ζώνες για kata, μαύρες ζώνες, ειδικά μπλουζάκια προπόνησης προστατευτικά μασελάκια δοντιών και εξωτερικούς θώρακες, ενώ συνεχώς πρωτοπορεί και δημιουργεί νέα προϊόντα με υψηλή αισθητική.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε μας στα social media ή επικοινωνήστε μαζί μας .


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου