Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

KARATE OPEN SERIES ΚΑΝΑΛΛΑΚΙ 2024

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ – KARATE OPEN SERIES ΚΑΝΑΛΛΑΚΙ 2024

Κλειστού Γυμναστηρίου Καναλλακίου, Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΟΚ

 Τα σωματεία μέλη της ΕΛ.Ο.Κ. με δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση θα πρέπει να καταθέσουν στην Γραμματεία της ΕΛ.Ο.Κ μέχρι την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 17:00 τα παρακάτω:

1) Έντυπο ορισμού αντιπροσώπου (μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ)
2) Απόσπασμα απόφασης Δ.Σ. που ορίζει τον εκπρόσωπο καθώς και τον αναπληρωτή αυτού, ο οποίος θα συμμετάσχει και θα ψηφίσει στη Γ.Σ. αυτοπροσώπως.
3) Υπεύθυνες δηλώσεις των εκπροσώπων (Άρθρο 8 Ν.1599/1986), ότι δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του αθλητικού νόμου Ν. 2725/1999, όπως ισχύει σήμερα και του άρθρου 10 του Καταστατικού της ΕΛ.Ο.Κ. Η υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται από φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας.
4) Απόσπασμα Γενικής συνέλευσης (Αρχαιρεσίες)
5) Απόσπασμα πρακτικού συγκρότησης ΔΣ

Τα σωματεία – μέλη που έχουν δικαίωμα συμμετοχής χωρίς ψήφο στην Γ.Σ. οφείλουν να καταθέσουν στην Γραμματεία της ΕΛ.Ο.Κ έως την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 17:00 τα ίδια ως άνω έγγραφα.

Ο αντιπρόσωπος και ο αναπληρωτής του θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου – μέλους με δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται.
Στην περίπτωση που τα ανωτέρω έγγραφα δεν κατατεθούν εμπρόθεσμα από τα σωματεία – μέλη, η νομιμοποίηση των αντιπροσώπων τους κατά τον έλεγχο της πληρεξουσιότητας θα θεωρείται άκυρη.

Tα σωματεία που έχουν ενημερωμένα τα άνω στοιχεία στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας ή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα elokarate.gr θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο info@elok.gr και να αιτηθούν τη χρήση αυτών των εγγράφων εντός της προθεσμίας κατάθεσης δικαιολογητικών (έως την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 17:00).
Στην περίπτωση που δεν υπάρξει εμπρόθεσμη ενημέρωση για την χρήση των εγγράφων ή τα δικαιολογητικά είναι ελλιπή η νομιμοποίηση των αντιπροσώπων τους κατά τον έλεγχο της πληρεξουσιότητας θα θεωρείται άκυρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ