Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ο.Καράτε, κατά την έκτακτη συνεδρίασή του την 01/07/2016, αφού έλαβε υπ’ όψιν του:

α) Την απόφασή του στο 11ο θέμα ημερησίας διάταξης “Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου, νέας εξελεγκτικής επιτροπής, ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού αντιπροσώπου της ΕΛΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, σε περίπτωση που το καράτε εγκριθεί για το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων TOKYO 2020 και προσδιορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης”.
β) Τα σχετικά άρθρα του καταστατικού, όπως αυτό έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.
γ) Τον αθλητικό νόμο 2725/1999 με τις συμπληρώσεις και τροποποιήσεις του, αποφάσισε να συγκαλέσει την Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων, σωματείων – μελών της Ομοσπονδίας, που θα διεξαχθεί την 11η (Κυριακή) Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα EUROPA του ξενοδοχείου President, Λεωφ. Κηφισίας 43, Αθήνα 115 23, με τα εξής θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο: Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.

Θέμα 2ο: Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός έως 31/8/2016. Απαλλαγή του Διοικητικού συμβουλίου από κάθε ευθύνη.

Θέμα 3ο: Εκλογή δύο (2) τακτικών και ενός (1) αναπληρωματικού μέλους της εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια των αρχαιρεσιών, της οποίας θα προεδρεύει αντιπρόσωπος της δικαστικής αρχής.

Θέμα 4ο: Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη έντεκα (11) τακτικών, καθώς και αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, τριών (3) τακτικών καθώς και δύο (2) αναπληρωματικών μελών για την Εξελεγκτική Επιτροπή, σύμφωνα με τα άρθρα 13 και 16 του καταστατικού αντίστοιχα.
Θέμα 5ο: Αρχαιρεσίες για την εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού αντιπροσώπου της ΕΛΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού.
 
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η συνέλευση, με τα ίδια ακριβώς θέματα ημερησίας διάταξης, θα πραγματοποιηθεί, στον ίδιο τόπο, την 18η (Κυριακή) Σεπτεμβρίου 2016, και ώρα 11:00 π.μ. Στην περίπτωση αυτή για τη λήψη αποφάσεων αρκεί η παρουσία οσωνδήποτε μελών.
Τα σωματεία – μέλη της ΕΛΟΚ με δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση ενημερώνονται ότι:

1. Όλα τα σωματεία πρέπει να καταθέσουν στην Γραμματεία της ΕΛΟΚ μέχρι 1 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, τον διορισμό των αντιπροσώπων τους και υπεύθυνη δήλωση (άρθρο 8 Ν.1699/1986) ότι ο νόμιμος αντιπρόσωπός τους και ο τυχόν αναπληρωματικός του δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του νόμου 2725 και του άρθρου 9 του Καταστατικού της ΕΛΟΚ. Η υπεύθυνη δήλωση πρέπει να συνοδεύεται από φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας.

2. Οι υποψηφιότητες για τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού Συμβουλίου (τακτικών και αναπληρωματικών μελών), νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής (τακτικών και αναπληρωματικών μελών) και ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού αντιπροσώπου της ΕΛΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μπορούν να κατατίθενται στην Γραμματεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, σύμφωνα με το καταστατικό, το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016, έως τις 12:00.

Πέντε (5) ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση θα αναρτηθεί στη Γραμματεία της ΕΛ.Ο.Καράτε κατάσταση των δικαιουμένων ψήφου σωματείων–μελών.
Όλοι οι αντιπρόσωποι των σωματείων–μελών πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να έχουν υπογράψει υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986 ότι δεν υπόκεινται στα κωλύματα του νόμου 2725/1999 με τις συμπληρώσεις και τροποποιήσεις του.

Κατεβάστε την προκήρυξη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου