Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Αργυρό μετάλλιο η Τζωρτζίνα Ξένου.

 

Με τη δεύτερη θέση  και το αργυρό μετάλλιο επιστρέφει η  Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Τζωρτζίνα Ξένου.από το ‘Karate 1 – Series A στη Τουρκία.  Η επιτυχία αυτή της δίνει πολλές πιθανότητες  για πρόκριση στα European Games.Προπονητής της ο πρωταθλητής Ελλάδος και αδερφός της Διονύσης Ξένος ο οποίος σε σχετική ανάρτηση αναφέρει:

"Second place

🥈 for Τζωρτζινα Ξενου in the karate 1 series A in Kocaeli, Turkey 🇹🇷 This is the first medal ever for Greece in kata in karate 1 level!
Μετά τις μαγικές στιγμές που μου έχουν χαρίσει τα άλλα δυο αδερφάκια μου ως προπονητή, τώρα πια έχω να πω πως το έζησα και μαζί σου, και πραγματικά ΕΖΗΣΑ την κάθε στιγμή. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο περήφανος ήμουν όταν καθόμουν στην καρέκλα σου και σε έβλεπα να εκτελείς με παγκόσμια κλάση… Πόσο με ενέπνευσε η συγκέντρωση και η θέληση σου… Πόσο δέος αισθανόμουν όταν έβλεπα όλη αυτή τη δουλειά που κάνεις να μιλάει επάνω στο ταταμι… Και πόσο ευτυχισμένος νιώθω που ίσως αποτέλεσα το 0,1% αυτής σου της τεράστιας επιτυχίας. Ας μη λέμε πολλά όμως. Η αφοσίωση και η αγάπη για αυτό που κάνουμε μιλάνε δέκα φορές καλύτερα από εμάς. Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου, για αυτό που είσαι, και για αυτά που με έκανες να νιώσω. Τώρα ξεκινάμε! Σ’ αγαπώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου