Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Με στόχο να κατακτήσουμε τη κορυφή.....

Η Μαρίζα Σουμπασάκη μετά το τέλος των αγώνων στο Baku, δηλώνει: "Μεγάλη άνοδος των αθλητών μας στην Παγκόσμια κατάταξη μετά τους βαθμούς που κατέκτησαν στο τελευταίο Premier League που διεξήχθη στο Baku, με συμμετοχή των 32 καλύτερων αθλητών του κόσμου από κάθε κατηγορία. 

Αν διατηρήσουν τους βαθμούς αυτούς και στα επόμενα τουρνουά οι αθλητές μας Dionisis Xenos και Stefanos Xenos θα καταφέρουν να προκριθούν στα European games που θα διεξαχθούν μέσα στο 2023, και γίνονται κάθε 4 χρόνια υπό την αιγίδα της Ολυμπιακής επιτροπής.

Διονύσης Ξένος:Νούμερο 3 στον κόσμο στο Κούμιτε Ανδρών -67

Στέφανος Ξένος: Νούμερο 5 στον κόσμο στο Κούμιτε Ανδρών -60

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο αδέλφια Ξένου βρίσκονται πιο ψηλά στο Παγκόσμιο ranking από κάθε άλλον Έλληνα αθλητή στην κατηγορία Ανδρών Γυναικών. 

Στις κορυφαίες θέσεις της Παγκόσμιας κατάταξης και συγκεκριμένα στο νούμερο 4 βρίσκεται και η βενιαμίν της οικογένειας η Λυδία Ξένου στην κατηγορία Κούμιτε  Νέων Γυναικών -53 κιλών.

Αν οι τεράστιες αυτές επιτυχίες που τιμούν την χώρα μας και προέρχονται από την ίδια οικογένεια, είχαν επιτευχθεί στο τένις ή το ποδόσφαιρο θα παιζόταν πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια και οι χορηγοί θα περίμεναν στην ουρά. Στο δικό μας άθλημα θα συνεχίζουμε να καλύπτουμε μόνοι μας τα έξοδα εφόσον η πολιτεία συνεχίζει να κλείνει τα μάτια στους πρωταθλητές μας.

Ευχαριστούμε θερμά την ANEK LINES Οfficial που πίστεψε στον Διονύση, και τον στήριξε όταν ακόμα ήταν στα αρχικά του βήματα! 

Συνεχίζουμε με στόχο να κατακτήσουμε την κορυφή!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου