Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Μετάλλια και διακρίσεις στο Polish Open

Με 3 μετάλλια επιστρέφουν από το Polish Open η Ελένη και ο Μάριος Σιταράς. Πιο συγκεκριμένα  συμμετείχαν  με αξιώσεις στο διεθνές τουρνουά της WKF,  POLISH OPEN μεταξύ 2350 συμμετεχόντων αθλητών από 28 χώρες και κατέκτησαν 3 χάλκινα μετάλλια. Η Ελένη κατέκτησε την  3η θέση  στην κατηγορία  Under 14 Female Kata και τη 13η στη Cadet Female Kata, ενώ ο Μάριος κατέκτησε δυο χάλκινα μετάλλια σε Kata και kumite  αποδεικνύοντας το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Σε σχετική ανάρτηση ο Μάριος Σιταράς στο λογαριασμό του αναφέρει: 

"Άλλη μια διεθνή διάκριση για την Ελενίτσα μας, τον σύλλογο μας, την Ελλάδα μας.

Η Ελενίτσα μας συμμετείχε με αξιώσεις στο διεθνές τουρνουά της WKF POLISH OPEN μεταξύ 2350 συμμετεχόντων αθλητών από 28 χώρες στις κατηγορίες Cadet Female Kata με 47 συμμετέχουσες αθλήτριες, στην οποία κατετάγη 13η.
Και στην κατηγορία της Under 14 Female Kata με 29 συμμετέχουσες αθλήτριες, στην οποία κατετάγη 3η-Χάλκινο μετάλλιο. Στην πορεία της προς τον τελικό και εν συνεχεία το μετάλλιο αντιμετώπισε αντίξοες συνθήκες αλλά αυτό την πείσμωσε ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να αποκλείσει 2 Πολωνέζες εντός έδρας τους και να κατάκτησει την 3η θέση- Χάλκινο μετάλλιο.
Συγχαρητήρια
παιδί μου, πανάξια γιατί δεν τα παρατάς ποτέ. Αγωνίστρια μέχρι τέλους.
Συγχαρητήρια
στην προπονήτρια σου που σου έχει μεταλαμπαδεύσει τις αξίες της, Βιβιάννα Μπουλούμπαση και στον Δάσκαλο μου Χρήστο Μπουλούμπαση που είναι ο Πρωτεργάτης όλων αυτών.
Συγχαρητήρια
σε αυτούς που πιστεύουν σε εσένα και στηρίζουν την πορεία σου !!!
Μπράβο
!!!
Eleni Sitara 🥉🇬🇷Kata Under 14, WKF Polish Open.
Bouloubasis Karate team/never stop/never give up."


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου