Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Wacoku, ...the Choice of Champions

"Καλωσορίζουμε στην Ελλάδα την Εταιρία Wacoku, ...the Choice of Champions κορυφαίο κατασκευαστή υψηλής ποιότητας αθλητικών στολών Karategi , προστατευτικών αξεσουάρ Karate ( Γάντια-Επικαλαμίδες-Ζώνες-Θώρακες κλπ) καθώς και βοηθητικών αξεσουάρ Karate      ( ζώνες, τσάντες - sac voyage προπόνησης ) - Tatami.

Tο έτος ίδρυσης της είναι το 1990, η έδρα της είναι στην Taiwan. Η WACOKU είναι ένας από τους επίσημους κατασκευαστές αθλητικών ειδών Κarate της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Karate και όλα τα αθλητικά της είδη φέρουν το επίσημο σήμα αποδοχής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Karate με το λογότυπο WKF Approved καθώς και τις διεθνείς πιστοποιήσεις CE (επιβεβαιώνει τη συμμόρφωση του αγαθού με τα ευρωπαϊκά πρότυπα υγείας, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος) και WT (επάρκειας προδιαγραφών προϊόντων). Είναι η μόνη Εταιρία στην Ασία, κατασκευαστής αθλητικών ειδών Karate που είναι κάτοχος των ως άνω δυο διεθνών πιστοποιήσεων.

Τα αθλητικά της είδη Karate είναι διεθνώς αναγνωρισμένα με πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, κατασκευάζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές , είναι κορυφαίας ποιότητας και αντοχής, προσδίδοντας στους αθλητές του Karate υψηλά επίπεδα ευελιξίας και άνεσης τόσο κατά την διάρκεια των αγωνιστικών τους όσο και των προπονητικών τους υποχρεώσεων προωθώντας σε άλλο επίπεδο τον πρωταθλητισμό στο άθλημα του Karate.

Η γκάμα των προϊόντων της καλύπτει όλο το εύρος στολών τόσο για το Kumite όσο και για τα Kata καθώς και προστατευτικών-βοηθητικών αξεσουάρ τα οποία διατίθενται σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Στην Ελλάδα η Wacoku αντιπροσωπεύεται από την Wacoku Hellas,

Πατριαρχείου 12, Ηράκλειο Αττικής.

E-Shop / Πληροφορίες: www.wacoku.gr

Facebook: wacokugr 

Instagram:wacokugr"

Δελτίο Τύπου


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου