Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Πληροφορίες και οι συμμετοχές για το Βαλκανικό Παίδων-Κορασίδων

 Παρακαλούνται οι σύλλογοι να μεριμνήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τους αθλητές που ανήκουν στην αποστολή της επίλεκτης ομάδας της ΕΛΟΚ για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων για τα ακόλουθα:


ΟΔΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΑΘΗΝΑ – ΜΠΑΡ – ΑΘΗΝΑ (χωρίς διανυκτερεύσεις καθοδόν)
-Η αποστολή αναχωρεί στις 24 Μάϊου 2023 το απόγευμα από τις εγκαταστάσεις της ΕΛΟΚ στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων και επιστρέφει την Δευτέρα 29 Μάϊου.
(αναλυτικά οι ώρες και οι στάσεις θα δημοσιευθούν σε επόμενη ενημέρωση)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (14/5/2023)

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Αίτηση συμμετοχής/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2023 (Μόνο για συλλόγους της ΕΛΟΚ, έως Δευτέρα 10 Απριλίου 10:00 π.μ.)

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ
-Όλοι οι αθλητές πρέπει να έχουν Ελληνικό διαβατήριο εν ισχύ ή Ελληνική Ταυτότητα με ημερομηνία έκδοσης μετά το έτος 2014.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
-Οι σύλλογοι πρέπει να καταθέσουν στον λογαριασμό της ΕΛΟΚ έως την Πέμπτη 20 Aπριλίου για κάθε αθλητή το ποσό των 50 ευρώ (για συμμετοχή σε μία κατηγορία) και 30 ευρώ για κάθε επιπλέον κατηγορία που θα συμμετέχει ο αθλητής.

Από το παραπάνω ποσό των 50 Ευρώ, τα 30 Ευρώ αφορούν το παράβολο συμμετοχής των αγώνων της Βαλκανικής Ομοσπονδίας για κάθε κατηγορία που συμμετέχουν οι αθλητές. Τα υπόλοιπα 20 Ευρώ αφορούν την μερική κάλυψη των εξόδων των διαιτητών και προπονητών που θα συνοδεύσουν την αποστολή.

Τα ομαδικά αθλήματα θα προταθούν από την Τεχνική Επιτροπή μετά από πρόταση των προπονητών που θα συνοδεύσουν την αποστολή.

-Οι σύλλογοι πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με το τμήμα πωλήσεων της ταξιδιωτικής εταιρείας Cosmorama Travel, δηλώνοντας την συμμετοχή των αθλητών και στέλνοντας ονομαστική λίστα και σύνθεση δωματίων (ποιος αθλητής/τρια με ποιον/ποια στο ίδιο δωμάτιο). Στη συνέχεια πρέπει να στείλουν φωτοτυπία του ταξιδιωτικού εγγράφου που θα χρησιμοποιηθεί κατά την μετακίνηση ανά συμμετέχοντα, και να καταθέσουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Cosmorama Ε.Π.Ε το ποσό που αναλογεί στον σύλλογο (ανάλογα το ξενοδοχείο επιλογής) έως την Παρασκευή 21 Απριλίου.
Το κόστος που καλούνται οι σύλλογοι να καταβάλουν κυμαίνεται από 390 έως 405 ευρώ ανά αθλητή (ανάλογα το ξενοδοχείο επιλογής) και καλύπτει την οδική μετακίνηση από/προς Αθήνα, διαμονή 3 διανυκτερεύσεων σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή (3 πρωινά και 3 δείπνα), επιπλέον γεύμα την ημέρα της άφιξης 25 Μαϊου, την μετακίνηση προς/από το στάδιο καθώς και ταξιδιωτική / ιατρική ασφάλεια.
COSMORAMA TRAVEL
Σίνα 14 & Ακαδημίας, 10672 Αθήνα
Tel : +30 210 3642707
Email: info@cosmorama.gr
ALPHA BANK IBAN GR42 0140 1010 1010 02320009 478
NATIONAL BANK IBAN GR61 0110 0800 0000 08047170 314
EUROBANK IBAN GR08 0260 0120 0003 20200537 077
PIRAEUS BANK IBAN GR28 0172 0290 0050 29057435 719
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ COSMORAMA ΕΠΕ

ΜΑΣΚΕΣ
–ΟΛΑ τα μέλη της αποστολής (Αθλητές, διαιτητές, προπονητές, συνοδοί) πρέπει να έχουν μαζί τους μάσκες τύπου FFP2 (N95)(αρκετές για να καλύψουν τις ανάγκες της διάρκειας της αποστολής).
Οι μάσκες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μέσα στα πούλμαν είναι υποχρεωτικές για όλους.


RAPID-TEST
–ΟΛΑ τα μέλη της αποστολής (Αθλητές, διαιτητές, προπονητές, συνοδοί) πρέπει να έχουν μαζί τους αρνητικό RAPID TEST του τελευταίου 24ώρου.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
– Όλα τα μέλη της αποστολής πρέπει να έχουν μαζί τους τα ακόλουθα έγγραφα:

  1. Αρνητικό Rapid Test τελευταίου 24 ώρου
  2. Φωτοαντίγραφο ταξιδιωτικού εντύπου
  3. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την Υπεύθυνη δήλωση Αθλητή από όλους τους κηδεμόνες
    ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ (να συμπληρωθεί μία από κάθε κηδεμόνα)
    Όλα τα μέλη της αποστολής πρέπει να στείλουν στο e-mail της Ομοσπονδίας τις υπεύθυνες δηλώσεις (μία για κάθε κηδεμόνα) και το ταξιδιωτικό έγγραφο που θα χρησιμοποιήσουν έως την Δευτέρα 24 Απριλίου σε μορφή .pdf
    Χωρίς κάποιο από τα παραπάνω απαραίτητα έντυπα δεν θα μπορέσει ο αθλητής να ακολουθήσει την αποστολή.
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Το πρωτότυπο διαβατήριο/Ταυτότητα και μία φωτοτυπία αυτού, θα πρέπει να παραδοθεί στον υπεύθυνο για το registration και αρχηγό αποστολής Κο Περικλή Κανέλλη

ΖΥΓΙΣΗ:
Η Ζύγιση θα γίνει στα ξενοδοχεία των αθλητών μετά την διαδικασία του registration. Θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά από τον αρχηγό αποστολής Κο Περικλή Κανέλλη

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ
-Στην Προκήρυξη των Αγώνων μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν σχετικά με τους κανόνες, το πότε αγωνίζεται η κάθε κατηγορία κλπ.
Παρακαλούμε όπως μελετηθούν όλες οι παραπάνω λεπτομέρειες, καθώς και οι οδηγίες σχετικά με τον εξοπλισμό που πρέπει να διαθέτουν. Θα ακολουθήσει ενημέρωση με περισσότερες ταξιδιωτικές λεπτομέρειες εντός των επόμενων ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου