Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Ενημέρωση ΕΛΟΚ

Ενημερώνονται όλοι οι σύλλογοι μέλη της ΕΛΟΚ, ότι θα πρέπει έως τις 10 Φεβρουαρίου 2024 να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στην SPORTDATA προκειμένου να ολοκληρώσουν την διαδικασία ενημέρωσης του συστήματος που αφορά το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ ως εξής:

Να χωρίσουν τους καταχωρημένους αθλητές τους σε ενεργούς και ανενεργούς (ενεργός θεωρείται οποιοσδήποτε προπονείται στον σύλλογο, κάτοχος Δελτίου Αθλητή και κάρτας Υγείας)

Να ενημερωθούν τα πατρώνυμα των αθλητών.

Να ενημερωθούν και να επιβεβαιωθούν οι ΑΜΚΑ των αθλητών (προσοχή στην καταχώρηση. Λανθασμένος ΑΜΚΑ δεν περνά στο σύστημα της ΓΓΑ και αυτόματα ο αθλητής θεωρείται ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΣ)

Τέλος να επιβεβαιωθεί η ημερομηνία γέννησης, δεδομένου ότι αυτή ως μέρος του ΑΜΚΑ, αποτελεί κριτήριο επικύρωσης της ορθότητας του ΑΜΚΑ.

Οι αθλητές που δεν έχουν καταχωρήσει τον ΑΜΚΑ, τους θα είναι ανενεργοί για το έτος 2024 στην ΓΓΑ και κατά συνέπεια στην ΕΛΟΚ.

Φροντίστε ώστε όλα τα στοιχεία της καταχώρησης να είναι σωστά, διότι θα διαβιβαστούν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για καταχώρηση στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων.

Τα Δελτία των αθλητών, που θα δηλωθούν ως ενεργοί, θα πρέπει στην συνέχεια να ανανεωθούν για το έτος 2024.

Οι σύλλογοι που δεν θα ανταποκριθούν έως τις 10 Φεβρουαρίου, θα θεωρηθούν ότι δεν έχουν κανένα ενεργό αθλητή για το έτος 2024 στην Γ.Γ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου