Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Ετήσια εκδήλωση πολεμικών τεχνών της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση πολεμικών τεχνών της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. Μαθητές όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων που παρακολουθούν τη Δραστηριότητα του Καράτε στο Σχολείο μας, με την καθοδήγηση των προπονητών τους κύριου Νίκου Δροσόπουλου και κύριου Γιώργου Κόσιβα έδειξαν στους γονείς, συγγενείς και φίλους που πλημμύρισαν το Κλειστό Ζηρίνειο Γυμναστήριο τις ικανότητές τους μέσα από υποδειγματικές ασκήσεις και αγώνες.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, οι μαθητές έλαβαν τις αντίστοιχες του επιπέδου τους ζώνες και διπλώματα από τη Διεθνή Ομοσπονδία, ως επισφράγιση της συστηματικής προσπάθειας που κατέβαλαν τη φετινή σχολική χρονιά κατά την ενασχόλησή τους με τη δραστηριότητα του Καράτε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως κάθε χρόνο, παρόντες ήταν και απόφοιτοι πλέον του Σχολείου μας που έχουν διακριθεί στις πολεμικές τέχνες σε διεθνές επίπεδο και που, αν και πλέον φοιτούν σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα, είναι πάντα κοντά μας σε τέτοιες εκδηλώσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου