Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Aναβάθμιση ζωνών (KYU) και απονομή DAN στον Αθλητικό Σύλλογο «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας»

Δελτίο Τύπου
Aναβάθμιση ζωνών (KYU) και απονομή DAN από τον Αθλητικό Σύλλογο «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 01/04,  στο νέο Dojo, η αναβάθμιση ζωνών (ΚΥU) και η απονομή DAN από τον Aθλητικό Σύλλογο Καράτε «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας» με Προπονητή τον Δημήτρη Τσακατάνη. Οι νεαροί αθλητές κατέπληξαν τους γονείς και φίλους που καταχειροκροτούσαν ασταμάτητα για τις επιδόσεις τους στις εξετάσεις τους για προαγωγή ζώνης.
Οι εξεταζόμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο και με το τέλος της διαδικασίας οι επιτυχόντες πήραν διπλώματα και ζώνες ανάλογα με την ύλη που γνώριζαν.Μετά το πέρας των εξετάσεων σε ειδική τελετή πραγματοποιήθηκαν οι απονομές,  του 3ου Dan JKF - Seiwakai  στον Κλεάνθη Μιτσιούλη και  του 1ου Dan JKF- Seiwakai στην Πένυ Κουλουρίδου και τον Βασίλη Τσέβη.Ο Προπονητής Δημήτρης Τσακατάνης- Eξεταστής της Oργάνωσης JKF GOJUKAI-SEIWAKAI  GREECE  μετά το τέλος της εκδήλωσης δήλωσε: Η γνώση, το ήθος  και η πειθαρχία, μέσα κι έξω από το dojo, είναι βασικά στοιχεία όλων των αθλητών μας, προπονούμαστε συστηματικά και οι επιτυχίες του συλλόγου μας το αποδεικνύουν. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που  προάχθηκαν στην ανώτερη ζώνη(KYU)  και καλή συνέχεια στους αθλητές μου με την υψηλή τεχνική τους και τη μαχητικότητα.
Ευχαριστώ θερμά τους γονείς που αναγνωρίζουν την ποιότητα της δουλειάς μας, και  είναι κοντά στον Σύλλογο μας καθώς  και τον πρόεδρο του συλλόγου  Κλεάνθη  Μιτσιούλη για την πολύτιμη βοήθεια του.Συνεχίζουμε δυναμικά
.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου