Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Με σεμινάριο, διακρίσεις και 3 μετάλλια αποχαιρετά η Ελληνο-Ιαπωνική Ακαδημία Καράτε Dojo Tatsuo Suzuki το 2017


Στις 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου 2017  πραγματοποιήθηκε τριήμερο σεμινάριο Wado karate, συνολικής  διάρκειας  7,5 ωρών, από τον sensei  Άγγελο Γκόργκα 6ο DAN WIKF, Chief Instructor της WIKF Ελλάδος.
Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου διδάχθηκαν  και αναλύθηκαν σε βάθος τεχνικές αυθεντικού Wado karate. Συγκεκριμένα η ύλη  περιλάμβανε  Renraku Waza, Sanbon Kumite, Ohyo Kumite, Kihon Kumite, Tanto Dori, Tachi Dori  και Kata. Επιπλέον διδάχθηκαν οι κανόνες συμπεριφοράς στο Dojo (Dojo Kun) και επισημάνθηκε η σπουδαιότητα της πιστής εφαρμογής τους.
Την πρώτη και την Τρίτη ημέρα η συμμετοχή ήταν ανοιχτή σε όλους τους ασκούμενους της σχολής ανεξαρτήτως βαθμού, ενώ η δεύτερη ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στους  karate ka με βαθμό 1ου DAN και πάνω.

Πριν από λίγες μέρες η σχολή συμμετείχε με αθλητές της στο 6ο Διεθνές τουρνουά Turkish Open στο οποίο συμμετείχαν 27 χώρες με 2000 αθλητές στο  από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη. Οι αθλητές της Ελληνο-Ιαπωνικής Ακαδημία Καράτε Dojo Tatsuo Suzuki που έλαβαν μέρος ήταν:
Σοφία Κοτζαμάνη
Φίλια Κουρή
Βασίλειος Βρούτσης και ο
Άγγελος Γκόργκας
Τα μετάλλια κετέκτησαν οι
Άγγελος Γκόργκας- χάλκινο μετάλλιο κάτα Βετεράνων
Βασίλειος Βρούτσης: χάλκινο μετάλλιο ατομικό kumite  & χάλκινο μετάλλιο Ομαδικό KUMITE
πηγή:karate-academy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου