Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Με 9 αθλητές ο ΑΣ Οδυσσέας στο Πανευρωπαϊκό

Image may contain: 14 people, people smiling, outdoor"Aναχωρούν  οι αθλητές της εθνικής μας ομάδας για το Socchi της Ρωσίας όπου θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων νέων και U21.
Από τον Α.Σ. Οδυσσέα θα λάβουν μέρος οι αθλητές:
Γκερζελής Δμήτρης (ατομικό και ομαδικό κάτα)
Ζερβού Νικολέτα (ατομικό και ομαδικό κάτα)
Ξένου Τζωρτζίνα (ατομικό κάτα U21)
Πέππα Κων/να (ομαδικό κάτα)
Νίκα Χριστίνα (Κούμιτε νεανίδων -59 κιλά & ομαδικό κάτα)
Ξένος Στέφανος (Κούμιτε νέων ανδρών -61 κιλά)
Ευθυμίου Χριστίνα (Κούμιτε νεανίδων -54 κιλά)
Δελλαπόρτα Ιωάννα (Κούιτε νέανίδων -59 κιλά)
Καραλής Γιώργος (Κούμιτε U21 - 60 κιλά)
Δυστυχώς δεν θα λάβουν μέρος ο αθλητής μας και πρόσφατα 5ος Παγκόσμιος πρωταθλητής Ρήγας Δημήτρης λόγω τραυματισμού και ο επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδος Φλώρος Παναγιώτης λόγω ασθένειας! Η ομάδα μας θα είναι φτωχότερη σε όλους τους τομείς χωρίς τους δύο πρωταθλητές μας... Τους αθλητές μας θα συνοδέψουν και οι δύο προπονητές του Οδυσσέα Σουμπασάκη Μαρίζα και Ξένος Νεκτάριος!
Αξίζει να πούμε ότι οι αθλητές μας κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους προπονήθηκαν σκληρά και εντατικά χωρίς μία μέρα διακοπών ούτε καν κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων! Τους ευχόμαστε οι κόποι και οι θυσίες τους να ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Ευχαριστούμε τον πρωταθλητή μας Διονύση Ξένο για την βοήθεια και τις πολύτιμες συμβουλές του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας!!! Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές!!!"
Δήλωση της Μαρίζας Σουμπασάκη στο προσωπικό της λογαριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου