Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας και οι βραβεύσεις του Πανημαθιακού

Image may contain: 1 person, on stage, sitting and indoorΠΑΝΗΜΑΘΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ
_________________________________________

* Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Πανημαθιακού Αθλητικού Συλλόγου Καράτε, με το Δ.Σ., τον Ευρωπαϊκό Διαιτητή κ. Νίκο Πανετσίδη και τους επίσημους προπονητές του, Κα Ρένα Χασιώτου και κ. Ανδρέα Πανετσίδη.

Στην κατάμεστη αίθουσα του κοσμικού κέντρου «ΣΕΙΡΙΟΣ» έκοψε την πίτα του ο Πανημαθιακός Α.Σ. Καράτε, τιμώντας και βραβεύοντας όλους τους αθλητές για το ήθος τους, τις επιδόσεις τους, και τις τεράστιες επιτυχίες τους σε πανελλήνια, ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς., αλλά και τους προπονητές, συνεργάτες και Διαιτητές του.
Image may contain: 7 people, people sitting, table and indoorΟ Πρόεδρος κ. Σκούφιας Στυλιανός και οι προπονητές του Συλλόγου, ευχαρίστησαν όλους τους γονείς και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αλλά και για την στήριξή τους 37 ολόκληρα χρόνια, γεμάτα από επιτυχίες και σημαντικές δραστηριότητες.
Image may contain: 2 people, wedding, crowd and indoorΠαρόντες στην εκδήλωση ήταν, ο Διευθυντής της Αστυνομίας Φλώρινας κ. Παλιογιάννης, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κ. Διαμάντης Στέργιος, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και Αντιπρόεδρός της κ. Τσαρτσιταλίδης Κίμων, οι εκπρόσωποι του ΚΙΜΕ κ. Παπαδόπουλος Κώστας Παγκόσμιος πρωταθλητής από το Λάκκωμα Χαλκιδικής και ο κ. Σταυριανίδης Βασίλειος προπονητής στην Κατερίνη, ο προπονητής και εθνικός Διαιτητής, κ. Σιδηρόπουλος Γιάννης από Βέροια και Μελίκη, ο προπονητής κ. Κίτσος Αντώνης από Πετριά και Αγγελοχώρι, ο κ. Κριαράς Γιώργος και Τσιφλίδης Χαράλαμπος εθνικοί Διαιτητές από Βέροια και ο κ. Βέρας Παύλος προπονητής από Θεσ/νίκη.
Image may contain: 3 people, people sitting, crowd and indoorΕυχαριστούμε θερμά την σχεδιάστρια κοσμημάτων Λίνα Τουπεκτσή και την εταιρία linas exclusive για την προσφορά του υπέροχου κοσμήματος ως δώρο στην τυχερή του φλουριού της βασιλόπιτας καθώς επίσης και τις χορηγίες από ηλεκτρικά ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ και ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ security.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου