Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση Προσωρινής Διοίκησης ΕΛ.Ο.Κ της 17-04-2018

Με την υπ' αριθ. 2436/17-04-2018 Απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών απορρίπτεται το αίτημα των σωματείων με την επωνυμία ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΑΘΗΝΑΣ και ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΑΛΑΣ περί ανάκλησης άλλως μεταρρύθμισης της ήδη, από 29/03/2018 χορηγηθείσας Προσωρινής Διαταγής Διορισμού της Προσωρινής Διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και απάντηση στα όσα εσφαλμένα διαρρέονται με προφανή σκοπό να αποπροσανατολίσουν τα σωματεία - μέλη της ΕΛ.Ο.Κ, με την σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών απορρίπτεται για δεύτερη φορά το αίτημα των ως άνω σωματείων να ορίσουν προσωρινή διοίκηση της αρεσκείας τους στην Ομοσπονδία και τελικά να αναβάλουν τις αρχαιρεσίες της 21ης Απριλίου.

Από την άλλη πλευρά, είναι πλέον σαφές ότι η από 29/03/2018 ορισθείσα Προσωρινή Διοίκηση της Ομοσπονδίας είναι νόμιμη και οι αποφάσεις της τελούν στο πλαίσιο της εντολής που έλαβε με την προσωρινή διαταγή ορισμού της.
Υπό το πρίσμα αυτό, οι προκηρυχθείσες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΛ.Ο.Κ θα διεξαχθούν στις 21 Απριλίου 2018 σύμφωνα με την πρόσκληση που απεστάλη στα σωματεία - μέλη και με όσα προβλέπονται από το Καταστατικό.

Ματαιοπονούν όσοι επιδιώκουν να στερήσουν από τα σωματεία - μέλη της ΕΛ.Ο.Κ το δημοκρατικό δικαίωμα να επιλέξουν εκείνα τα μέλη της επόμενης Διοίκησης μέσα από την νόμιμη εκλογική διαδικασία. Η Προσωρινή Διοίκηση έχει λάβει εντολή να οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές και αυτό θα πράξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου