Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

«Μιαούλεια 2018»: Φαντασμαγορικές και θεαματικές επιδείξεις αυτοάμυνας και καράτε στο λιμάνι της Ύδρας

Παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιουνίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Μιαούλεια 2018», επιδείξεις αυτοάμυνας και παραδοσιακού Καράτε, από τα τμήματα της σχολής «Η Γροθιά της Ύδρας». Οι μαθητές της σχολής μαζί με τον δάσκαλο τους κ. Γιάννη Πράπα, παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό και όμορφο θέαμα με τις επιδείξεις αυτοάμυνας, πολεμικών τεχνών και καράτε εμπρός από ένα κοινό εκατοντάδων θεατών που παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον και καταχειροκρότησαν την πανέμορφη παράσταση.

Οι μαθητές της σχολής καράτε «Η Γροθιά της Ύδρας» παρουσίασαν ένα μοναδικό εντυπωσιακό θέαμα με τις επιδείξεις  αυτοάμυνας και παραδοσιακού Καράτε όπως επίσης και προβολή βίντεο με επίκαιρα θέματα που ενθουσίασε τους θεατές. Το θέαμα καθήλωσε τους δεκάδες παρισταμένους που καταχειροκρότησε τους συντελεστές της παράστασης για την εντυπωσιακή παράσταση που παρουσίασαν.
Ο κ. Γιάννης Πράπας δάσκαλος της σχολής καράτε «Η γροθιά της Ύδρας» στην αρχή της εκδήλωσης απευθυνόμενος στο κοινό αναφέρθηκε στις επιτυχίες των μαθητών της σχολής καράτε σε πανελλήνιο αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, ευχαρίστησε όλους όσους παρίστανται στον Γυμναστικό Σύλλογο καράτε και καταλήγοντας ευχαρίστησε  τον Δήμο Ύδρας για την αμέριστη συμπαράσταση που προσφέρει στη σχολή και τους μαθητές της.
Στο τέλος των επιδείξεων η πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Καράτε «Η γροθιά της Ύδρας» κ. Δ. Κοφίτσα απεύθυνε χαιρετισμό στους παρισταμένους μίλησε για το άθλημα του καράτε στην Ύδρα και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν τον Γυμναστικό Σύλλογο, στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης στην ολιγόλεπτη ομιλία του ευχαρίστησε τον δάσκαλο και τους μαθητές για την όμορφη επίδειξη καράτε και αυτοάμυνας και απένειμε στον κ. Γιάννη Πράπα τιμητική πλακέτα των Μιαουλείων.
Ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης έδωσε επίσης σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες μαθητές της σχολής καράτε  τιμητικό έπαινο.
Σημειωτέων οι μαθητές της σχολής καράτε «Η γροθιά της Ύδρας»  έχουν διαπρέψει στον αθλητικό τομέα και έχουν αποσπάσει πανελλήνια αλλά και παγκόσμια  βραβεία.
Στην επίδειξη καράτε παρευρίσκονταν ο Γενικός Αριερατικός Επίτροπος Αιδεσ. Πρωτ. π. Ακίνδυνος Δαρδανός, ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δαρδανός, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ύδρας και Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ι. Μπελεγρής, η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κ. Κ. Μαραγκού, ο Λιμενάρχης Ύδρας  Αντιπλοίαρχος ΛΣ  Γ. Μανδαλάκης, Δημοτικοί σύμβουλοι, φορείς του νησιού και εκατοντάδες κόσμου. πηγή:http://hydraspoliteia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου