Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Kαραβίνος: «Στόχος η ανοδική πορεία του ΑΣ Θεσσαλός»

Εδώ και 7 χρόνια ο ΑΣ Θεσσαλός έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στον τοπικό και όχι μόνο αθλητισμό. Ο Τρικαλινός σύλλογος Καράτε το τελευταίο διάστημα ανεβαίνει στο βάθρο αρκετά συχνά με τις επιτυχίες των αθλητών του με το μέλλον να προδιαγράφεται λαμπρό. Υπεύθυνος προπονητής είναι ο Ευθύμιος Καραβίνος. Ο κ. Καραβίνος άρχισε την ενασχόληση του με το καράτε το 1983 και το 1993 ξεκίνησε ως προπονητής στον Α.Σ Θεσσαλό διδάσκοντας στην Φαρκαδόνα,στην Οιχαλία και στον Παλαμά έως το 1999.

Διετέλεσε προπονητής στον Ελληνικό Σύλλογο Καράτε Μονάχου απο το 2000 έως το 2010. Από το 2011 δραστηριοποιείται στη Πόλη των Τρικάλων αλλά και στη Φαρκαδόνα. Kατέχει πτυχίο Προπονητή απο τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το άθλημα του Καράτε και ανήκει στην κατηγορία Referre A . Επίσης κατέχει δίπλωμα προπονητή στο άθλημα του Boxe Savate και παρόμοιες ειδικότητες. Ο Τρικαλινός προπονητής του Καράτε μίλησε στην ΕΡΕΥΝΑ.

Πόσα χρόνια δραστηριοποιείται ο Σύλλογος :
Ο Σύλλογος επαναλειτούργησε στα Τρίκαλα και στη Φαρκαδόνα απο το 2011.Στο διάστημα απο το 2011 έως το 2018 έχει διοργανώσει με επιτυχία σεμινάρια και αγωνιστικές ημερίδες. Κορυφαία διοργάνωση που ανέλαβε ο Α.Σ ΘΕΣΣΑΛΟΣ υπο την αιγίδα της Ε.Λ.Ο.Κ, της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Τρικαίων ήταν το Κύπελλο Καράτε Κεντρικής Ελλάδας .

Ποιό είναι το επίπεδο Καράτε στα Τρίκαλα:
Η ομάδα του Α.Σ ΘΕΣΣΑΛΟΣ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να διακριθεί στα Πανελλήνια και Διασυλλογικά Πρωταθήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε. Στόχος του Συλλόγου είναι πάντα η ανοδική πορεία των αθλητών.

Ποια είναι τα οφέλη του Καράτε :
To Καράτε προσφέρει τόσο σωματικά όσο και ψυχικά οφέλη ιδίως στα παιδιά
Φυσικά οφέλη: Βελτιωμένα αντανακλαστικά και συντονισμός, αυξημένη απόδοση σε όλες τις φυσικές δραστηριότητες, αυξημένη δύναμη και αντοχή, αυξημένη ευελιξία και έλεγχο βάρους, καλύτερη συνολική φυσική κατάσταση, καρδιαγγειακές ασκήσεις που τα κρατάνε σε φόρμα, βελτιωμένη ισορροπία, δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά και ψυχικά οφέλη όπως: βελτιωμένη συγκέντρωση, μείωση του στρες και ικανότητα χαλάρωσης, γνώση ότι μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, μαθαίνει πώς να αντιμετωπίζει διάφορες αντιπαραθέσεις, θετική στάση απέναντι στη ζωή μέσα από την αυτοπεποίθηση και αυτοπειθαρχία, αυτοεκτίμηση, σεβασμός για τον εαυτό του και τους γύρω του και θετική συμπεριφορά.

Οι στόχοι του Α.Σ Θεσσαλός
Ο Α.Σ Θεσσαλός έχει ως στόχο τη συνέχιση των επιτυχημένων σεμιναρίων, αγωνιστικών ημερίδων και πρωταθλημάτων που βοηθούν στην τεχνική άνοδο των αθλητών στο Ολυμπιακό άθλημα του Καράτε.

Ο ΑΣ Θεσσαλός δραστηριοποιείται στα Τρίκαλα Ασκληπιού 3 και στην Φαρκαδόνα στη Νικολάου Πλαστήρα 9. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6976453132.
πηγή:www.goaltrikala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου