Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

3 on 3 για Xenos bros και θετική ενέργεια για την Εθνική μας ομάδα....



Δυο αδέλφια έφτασαν την ίδια μέρα στον τελικό της κατηγορίας τους και συγκεκριμένα ο Στέφανος και ο Διονυσης Ξένος στα -60 & -67 κιλά αντίστοιχα! 
Και για τα δυο αδέλφια είναι η τρίτη συνεχόμενη χρόνια που είναι μέσα στα μετάλλια: 
Dionisis Xenos 2021🥇2022🥈
Stefanos Xenos 2021🥉 2022🥉 
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η αδελφή τους έφτασε στην 7η θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα των Κατα. Για οσους δεν γνωρίζουν στην κατηγορία Senior στα Κατα μόνο μια αθλήτρια και συγκεκριμένα η Σοφία Λιβιτσανου έχει καταφέρει να κατακτήσει μετάλλιο🥉σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην ιστορία της χώρας μας, από άντρες και γυναίκες αθλήτριες σε επίσημο πρωτάθλημα της ΕΚF / WKF.
Για την ιστορία σε αυτό το ίδιο στάδιο δέκα χρόνια πριν το 2013 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νέων, φέραμε την μοναδική διάκριση τότε για την χώρα μας:🥉μετάλλιο στο ομαδικό Κατα νεανίδων με τις αθλήτριες μας Τζωρτζινα Ξενου, Ρουχωτα Αντωνια και Θεοδωρακόπουλου Αφροδίτη ενώ την ίδια εκεινη χρόνια η ίδια ομάδα είχε φέρει 🥉και στην Ευρώπη! 

Συνεχίζοντας να αναφέρουμε ότι η Κωνσταντίνα Πεππα κέρδισε τον πρώτο γύρο αλλά δεν κατάφερε να υπερισχύσει  στον δευτερο απέναντι στην Γαλλίδα αντίπαλο της. 
Η αθλήτρια  Κυδωνακη Κυριακή κέρδισε δυο γύρους όμως δυστυχώς τραυματίστηκε στον προημιτελικό μη μπορώντας να αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις χάνοντας έτσι στην απόφαση. 
Ο Γιώργος Τζανος προκρίθηκε στον τελικό της κατηγορίας του συγχαρητήρια στους  Μαστρογιάννη Κωνσταντίνο και Χρυσοπουλου Κωνσταντίνα για την πρόκριση τους στον τελικό ρεπασαζ. 
Η Στελίνα Τζίλια ηττήθηκε με 1-1 στο πρώτο αγώνα από τη Κύπρια αθλήτρια
Η Μαρία Στόλη ηττήθηκε απο την Ισπανίδα με 6-3 στο πρώτο της αγώνα  
Ο Δημήτρης Στόλης ηττήθηκε απο τον Αγγλο και 
ο Λάμπρος Μαρκεζίνης δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση των Κατα
Θερμά συγχαρητήρια σε ολους τους αθλητές της εθνικής μας για την προσπάθεια τους! 
Καλή επιτυχία στα ομαδικά μας και στους αγώνες των μεταλλίων 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου