Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

19 μετάλλια στο Μαυροβούνιο

Με 19 μετάλλια επέστρεψε η Ελληνική Αποστολή Αθλητών Καράτε από το Διεθνές Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στη πόλη Podgorica στο Μαυροβούνιο την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου.
Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 10 χώρες και οι Έλληνες Αθλητές κατέλαβαν  την Δεύτερη θέση στην Γενική κατάταξη με 9 χρυσά ,7 Αργυρά και 3 χάλκινα
Οι Αθλητές μας συμμετείχαν σε  αγώνες Κατά και Kumite,  σε ατομικά και ομαδικά με προπονητή και αρχηγό αποστολής τον Κο Γιάννη Καννέλη.
Κατά την διάρκεια των αγώνων δεν έλειψαν οι μικροτραυματισμοί, και οι λάθος σημαίες  , όμως η αποστολή με την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή και διαιτητή της WKF  Γιάννη Κανέλλη άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Κατά την τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε , ο  διοργανωτής  Κος Rajko Vujosevic τίμησε και βράβευσε τον Κο Κανέλλη για την συμμετοχή και την προσφορά του, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.
 Στην αποστολή συμμετείχαν συνολικά 8 αθλητές και 2 αθλήτριες αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο του Καράτε στην Ελλάδα, δίνοντας ραντεβού στους επόμενους αγώνες.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου