Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Γιορτή του Καράτε το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη

Μια μεγαλη διοργάνωση στις πολεμικες τέχνες θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου 2018 στο κλειστό γυμναστηριο Κλαδισού στα Χανιά  και θα έχει έναρξη απο τις 9 το πρωί έως τις 7 μ.μ. στις 28-4-18, και απο τις 09:00 έως 13:00 το μεσημέρι στις 29-4-18, με είσοδο ελεύθερη.

Πρόκειται να διεξαχθεί το επίσημο Παγκρήτιο Κύπελλο Καράτε 2018 οπου εχει αναλάβει την διοργάνωση η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και συντονίζει η Τοπική Επιτροπή Καράτε Κρήτης, με συνδιοργανωτή τον δήμο Χανίων.

Στο πρωτάθλημα κυπέλλου θα συμμετεχουν 15 αθλητικά σωματεία καράτε Κρήτης και έχουν δηλώσει 1150 συμμετοχές στα αγωνίσματα Κάτα και Κούμιτε στο Ολυμπιακό άθλημα του Καράτε.

Το πρωτάθλημα υποστηρίζεται ηλεκτρονικά απο την εταιρεία της SPORTDATA οπου θα υπάρχει η δυνατότητα και η on line παρακολούθησή του.

“Καλούμε όλους τους φίλους των πολεμικών τεχνών και μη να παρακολουθήσουν το ολυμπιακό άθλημα του καράτε και να υποστηρίξουν χειροκροτώντας τις προσπάθειες των αθλητών απο ολόκληρη την Κρήτη οπου θα παρευρεθούν.

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την υποστήριξη στη διοργάνωση αυτή:

ANEK LINES – BLUE STAR FERRΙΕS, Νέα Τηλεόραση, Αυτοκίνητα Χαροντάκης, Ξενοδοχείο Νεφέλη, Εκτυπώσεις, XAZIRAKIS POINT” αναφέρει ανακοίνωση της ΤΕ Κρήτης. πηγή:patris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου