Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε SHITO RYU στην Χαλκίδα

Πραγματοποιήθηκε το Σ/Κ 30-31 Μαρτίου στο κλειστό του Καράμπαμπα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε SHITO RYU στις μικρές κατηγορίες με την συμμετοχή 800 αθλητών και 40 συνολικά συλλόγων από όλη την Ελλάδα και τόσο από πλευράς θεάματος, για τους φίλους του αθλήματος, όσο και από αγωνιστικής άποψης η όλη διοργάνωση στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία με το αγωνιστικό επίπεδο των νεαρών αθλητών/αθλητριών να βρίσκετε σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Τους αγώνες παρακολούθησαν σύσσωμη η ηγεσία (ομοσπονδία) του Καράτε, ο αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός,ο δήμαρχος Χαλκίδας Χρ. Παγώνης, ο υπεύθυνος αθλητισμού- Πολιτισμού της Περιφέρειας Ηλιας Μπουρμάς, οι υποψήφιοι δήμαρχοι για την Χαλκίδα Έλενα.Βακα και Βασ.Καθαροσπόρης, ο βουλευτής Γιωρ.Ακριώτης, Φώτης Γκούνης από πλευράς εκπροσώπησης της ΔΕΠΑΧ κ.λ.π..

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Σύλλογος Καράτε <<ΘΕΟΚΛΗΣ Ο ΧΑΛΚΙΔΕΥΣ>> του Προπονητή Παναγιώτη Ανδρεσάκη που μαζί με τα μέλη της διοίκησης του εν λόγο αθλητικού συλλόγου«έτρεξαν«αρκετά και να φέρουν εις πέρας το πολύ δύσκολο εγχείρημα που είχαν αναλάβει και να καταφέρουν εν τέλει να αποσπάσουν τα συγχαρητήρια όλων για την πράγματι σπουδαία δουλειά που οργανωτικά κατάφεραν.

Για περισσότερες φωτογραφίες του Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε SHITO RYU στην Χαλκίδα  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

πηγή:www.dinataathlitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου