Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Έλαμψαν στην Πόλη

Αποτέλεσμα εικόνας για turkish open karate tournament 2019 Οι Ελληνες αθλητές μαζί με τον εθνικό προπονητή Γιάννη Κανέλλη και τους βοηθούς προπονητές έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό  στη διοργάνωση όπου μαζί με τους Ελληνες διαιτητές είχαν να αντιμετωπίσουν μια  καυτή έδρα. Τις προσπάθειές τους παρακολουθούσαν μέλη του ΔΣ της ΕΛΟΚ, ο πρόεδρος της τεχνικής  επιτροπής Παναγιώτης Χονδροματίδης και ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΛΟΚ και μέλος της ΔΟΕ Γιώργος Γερόλυμπος. 
Οι αθλητές μας κέρδισαν εκτός από τους πρωταθλητές των χωρών τους , πανευρωπαικούς, παγκόσμιους αλλά και ολυμπιακούς πρωταθλητές δείχνοντας το υψηλό τους επίπεδο και την τεχνική τους κατάρτιση.
Η Ελλάδα είχε 113 συμμετοχές και παρά τα αντίθετα σφυρίγματα και τα αντιαθλητικά χτυπήματα των αντιπάλων που τραυμάτισαν αρκετούς αθλητές, έκαναν έξαλλο τον εθνικό προπονητή  και τον ανάγκασαν πολλές φορές να διαμαρτυρεται πολύ έντονα, κατέκτησε συνολικά 16 μετάλλια και ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για την Ελληνική αποστολή που θα πάει στο παγκόσμιο στη Χιλή.

Τα δυο χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Γιάννης Κουκουσέλης στα Kατα και ο Δημήτρης Ρήγας στο Kumite.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση ξεχώρισαν οι νίκες των:

  • Βαγγέλη Σερεμετάκη που κέρδισε τον Τούρκο ARSLAN HASAN 3ος στο ευρωπαϊκό, τον Αιγύπτιο GABER MANSOYR 1η θέση στο παναφρικανικό πρωτάθλημα


  • της αθλήτριας Ελλη  Αραπογλου  που κέρδισε την Μαροκινή SARA SLASSI 1η θέση στο παναφρικανικό πρωτάθλημα και της 


  • αθλήτριας Πένυ Κουλουριδου που κέρδισε την  Ρωσίδα  ANNA CHERNYSHEVA 2η στους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων και 1η στο Πανευρωπαϊκό  
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου