Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Έκκληση για συνεργασία και υπευθυνότητα από 5 μελη του ΔΣ

Με επίσημη ανακοίνωσή τους πέντε μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής ομοσπονδίας καράτε (ΕΛΟΚ) εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την καθυστέρηση των διαδικασιών. Παράλληλα καταγγέλλουν τα υπόλοιπα πέντε μέλη, ότι κωλυσιεργούν αποτέλεσμα τα καίρια ζητήματα του ελληνικού καράτε να μένουν εκκρεμή.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος, Γιάννης Κουλουρίδης και οι Δ. Μακρής, Μ. Σιταράς, Σ. Σκούφιας, Μ. Χαραλάμπους υπογράφουν την ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων τονίζουν τα εξής: 

«Μετά την παραίτηση του Προέδρου κου Βερβεσού τα 5 υπογράφοντα μέλη προσπαθούμε να συνεργαστούμε και συγκαλούμε έκτακτα διοικητικά συμβούλια προκειμένου η ομοσπονδία να βγεί από το τέλμα που έχουν προκαλέσει τα υπόλοιπα 5 μέλη της προσωρινής διοίκησης. 

Μάταια όμως οι προσκλήσεις σε ΔΣ αφού τα 5 μέλη δεν θέλουν τη σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου αλλά προτιμούν διαλογική συζήτηση και δίνουν απαντήσεις μέσα και από συγκεκριμένες διαδικτυακές σελίδες που επιτρέπουν να προκαλούν και απειλούν από την αρχή της κρίσης. 

Με τόσα καυτά θέματα να τρέχουν, όπως το θέμα των προπονητών που ζήτησε τη συμβολή μας η ΓΓΑ και η ενημέρωση των συλλόγων μας μετά και τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού κάποιους τους αφήνουν αδιάφορους με μόνο σκοπό την ανάδειξη του εγώ τους. 

Καθημερινά τα σωματεία μας ψάχνουν να βρουν λύσεις στα τόσα προβλήματα που έχουν λόγο της πανδημίας και δυστυχώς δεν υπάρχει συνεργασία για κοινή δράση και δημιουργικό έργο.

Για άλλη μια φορά διαμαρτυρόμαστε για τις μεθοδεύσεις και την αδιαφορία των υπολοίπων μελών του ΔΣ αφού οι ενέργειές τους είναι ενάντια στην εντολή διορισμού τους από το Πρωτοδικείο και βλάπτουν τα συμφέροντα της ομοσπονδίας καθώς και των σωματείων μελών μας.

Για άλλη μια φορά κάνουμε δημόσια έκκληση για συνεργασία και υπευθυνότητα, θεσμικά, δημοκρατικά και με διαφάνεια όπως έχουμε κάνει έως τώρα. Είναι ίσως η πιο δύσκολη χρονική στιγμή και πρέπει ΟΛΟΙ μαζί να βρούμε τη λύση θεσμικά, ας αναλάβει επιτέλους ο καθένας την ευθύνη του.»

πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου