Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Βραβεύσεις στην Αμφίκλεια για Χρ. Μπουλουμπαση - Εμμ.Ποντίδα- Γ. Καννέλη - Χ. Ευθυμιάδη - Γ. Στυλιανόπουλο- Γ. Γερόλυμπο

Κατά την επίσημη τελετή έναρξης ο διοργανωτής ΑΣ. Ανδρούτσος Γραβιάς, με την εκπαιδεύτρια, Μαρία Πονήρη - Μιχαλάκου  και τον Αντιπρόεδρο, Παναγιώτη Μιχαλάκο, βράβευσε το προεδρείο της ΕΛΟΚ που τίμησε με την παρουσία του τους αγώνες και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο, Χρήστο Μπουλούμπαση και τη Γραμματέα, Εμμανουέλα Ποντίδα.

Karate Amfikleia1
Karate Amfikleia1

Επίσης τιμήθηκαν ο Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Ιωάννης Κανέλλης και ο Αντιπρόεδρος της και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Κεντρικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Ευθυμιάδης.
Karate Amfikleia1
Karate Amfikleia1
Δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΛΟΚ, Γεώργιος Γερόλυμπος την τιμητική πλακέτα του οποίου παρέλαβε η κα Ποντίδα και ο Γραμματέας της Επιτροπής Διαιτησίας, Ιωάννης Στυλιανόπουλος, την πλακέτα του οποίου παρέλαβε ο κ. Μπουλούμπασης.
Karate Amfikleia1
Ειδική τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Αμφίκλειας - Ελάτειας, Γιώργο Γώγο που επιβεβαίωσε το ρόλο του άριστου οικοδεσπότη, καλωσορίζοντας θερμά τους αθλητές και συνοδούς τους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι το κλειστό της Αμφίκλειας θα τους περιμένει και του χρόνου και κάθε χρόνο, ώστε οι αγώνες αυτοί να γίνουν θεσμός.
Karate Amfikleia1
Τον κ. Γώγο συνόδευσαν στο κλειστό ο Αντιδήμαρχος, Θανάσης Βαθιάς και η δημοτική σύμβουλος υπεύθυνη πολιτισμού, Αθανασία Στιβακτή (στη φωτογραφία κάτω και ο πολύτιμος συνεργάτης μας στη Δυτική Λοκρίδα, Δημήτρης Καλπύρης).
Karate Amfikleia1
πηγη:efthia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου