Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Με ανακοινώσεις στο διαδίκτυο θα παμε στο ΤΟΚΥΟ?

Αγαπητοί φίλοι συνεχώς  βλέπουμε ανακοινώσεις  των δύο εκ των τριών συνδυασμών στο διαδίκτυο, ασφαλιστικά μέτρα και αντιδικίες,  αντί να βλέπουμε την υλοποίηση μετά από συνεργασία των προεκλογικών τους δεσμεύσεων και την ανάπτυξη του Αθλήματος μετά και τις επιτυχίες της Εθνικής μας. Όλοι ΘΑ ΘΑ ΘΑ και φταίνε οι Άλλοι και  εμείς περιμένουμε την Ελπίδα που έρχεται (αν σας θυμίζει κάτι....) για το καλό των Αθλητών μας και όλων όσων ασχολούνται με το Άθλημα που αγαπούν και πάνω από όλα διδάσκει  τον ΣΕΒΑΣΜΟ.
Τα συμπεράσματα δικά σας...
.Διαβάστε με χρονολογική σειρά την πολύ μεγάλη επιτυχία και των δυο  συνδυασμών στα δικαστήρια.

Πιο αναλυτικά:
Το Πρωτοδικείο Αθηνών με απόφαση του που δημοσιεύτηκε στις 10/11/2016 απέρριψε την προσωρινή διαταγή-διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων του Γ.Μπίκα, Κ.Παπαδόπουλου και των συλλόγων τους εναντίον της εκλογής του κου Γιώργου Γερόλυμπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. 
Το Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε χαιρετίζει την απόφαση αυτή της Ελληνικής Δικαιοσύνης που δίνει απάντηση σε όλους αυτούς που διαδίδουν τόσα ψευδή και συκοφαντικά όλον αυτό τον καιρό σχετικά με το θέμα. Το Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε και τα μέλη του που το εκπροσωπούν στο ΔΣ της ΕΛΟΚ θα προχωρήσουν στην πραγματική εξυγίανση του χώρου του Καράτε, αρχής γενομένης απο το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο όπου έρχονται προς συζήτηση και για απόφαση πολύ σοβαρά θέματα που άπτονται της νόμιμης λειτουργίας της ΕΛΟΚ. Η ΕΛΟΚ θα ασκήσει όλα τα νόμιμα μέσα εναντίον όσων παραβιάζουν τον νόμο και τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας.


Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΕΛΟΚ προς ενημέρωση των συλλόγων σχετικά με την απόρριψη της προσωρινής διαταγής κατά της εκλογής του Γεωργίου Γερόλυμπου ως αντιπροσώπου της ΕΛΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Με την από 9-11-2016 απόφασή του, ο πρόεδρος του Πρωτοδικείου Αθηνών απέρριψε το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής κατά της εκλογής του Γεωργίου Γερόλυμπου ως αντιπροσώπου της ΕΛΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, που είχαν ζητήσει με αίτησή τους τα σωματεία ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΑΝΩ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, και οι Γεώργιος Μπίκας και Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Πρωτοδικείου Αθηνών αιτιολόγησε την απόρριψη του αιτήματος των παραπάνω με αναλυτικό σκεπτικό, εξαιτίας α) της νομιμότητας της συμμετοχής του Γεωργίου Γερόλυμπου στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας και των λοιπών οργάνων της Ε.Ο.Ε., μέχρι την έκδοση τυχόν τελεσίδικης απόφασης για την ακυρότητα της εκλογής ή απόφασης που αναστέλλει την εκτέλεση της εκλογής, καθώς και β) της μη πιθανολόγησης συγκεκριμένης επείγουσας περίπτωσης διακινδύνευσης των (μη επικαλούμενων) εννόμων συμφερόντων των αιτούντων από την συμμετοχή του Γεωργίου Γερόλυμπου στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας και των λοιπών οργάνων της Ε.Ο.Ε.
Με την απόφαση αυτή του Πρωτοδικείου Αθηνών, η εκλογή του Κου Γερόλυμπου δεν αναστέλλεται και ισχύει κανονικά.

και η απαντηση 
ΚΙΜΕ november 16
1 hr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων θα συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας στις 17/01/2017. Τότε και μόνο τότε θα αποφασιστεί ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ Η ΟΧΙ η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΟΚ που διεξήχθη στις 11/09/2016, που αφορά την εκλογή του Γεωργίου Γερολύμπου ως εκπροσώπου της Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ
Η απόρριψη της Αίτησης χορήγησης Προσωρινής Διαταγής μέχρι την συζήτηση της Αίτησης των Ασφαλιστικών Μέτρων δηλαδή μέχρι της 17/01/2017, δεν έχει τα χαρακτηριστικά σε καμία περίπτωση πλήρους Δικαστικής Απόφασης, όπως πάγια έχει νομολογηθεί και με αποφάσεις του Αρείου Πάγου, αφού ποτέ δεν εμπεριέχεται σε αυτήν εμπεριστατωμένη και πλήρη αιτιολογία, όπως συμβαίνει σε όλες τις Δικαστικές Αποφάσεις. Έχει περιορισμένη ισχύ και εν προκειμένω κρίθηκε από τον Δικαστή, ότι δεν συντρέχει αυτή την χρονική στιγμή κατεπείγουσα περίπτωση λήψης της.
Γεώργιος Μπίκας
Μέλος ΔΣ ΕΛΟΚ

Καλή Ολυμπιακή τετραετία σε ΟΛΟΥΣ......

Κάνοντας αναζήτηση στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε :
Στην wikipedia η ELOK είναι πόλη και κοινότητα στο Τμήμα Arlit της Περιφέρειας Άγκαντεζ της βόρειας κεντρικής χωρας Νίγηρα,Ο Νίγηρας είναι χώρα με έκταση 1.267.000 τ.χλμ. και πληθυσμό 17.138.707 σύμφωνα με την απογραφή του 2012. Ο Νίγηρας είναι περίκλειστη χώρα κάτω από τη Σαχάρα, που πήρε το όνομά της από τον ποταμό Νίγηρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου