Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Επιστροφή με επιτυχίες για την Λέσχη καράτε Budokan Κατερίνης απο το HUNGARIAN TATAMI CUP



Επέστρεψε χθες από την Ουγγαρία, η Ελληνική αποστολή που συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά HUNGARIAN TATAMI CUP, που διεξήχθη στην Βουδαπέστη υπό την αιγίδα της Ουγγαρέζικης ομοσπονδίας καράτε

Στην εν λόγω αποστολή συμμετείχαν τριάντα εννέα (39) αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους της Β. Ελλάδος, της Μαγνησίας και της Αττικής και κατέκτησαν συνολικά 14 μετάλλια !!!
Τους Έλληνες αθλητές στην Βουδαπέστη συνόδευσαν ο κ. Στέργιος Τζίλλιας ως αρχηγός αποστολής, ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος ως τεχνικός σύμβουλος και οι Βασίλης Σταυριανίδης, Γιάννης Πανουσόπουλος, Σταύρος Μπίμπας και Δημήτριος Τοτόμης ως προπονητές, καθώς και γονείς και φίλοι των αθλητών.
Η παρουσία των Ελλήνων αθλητών-τριών υπήρξε συγκλονιστική !!! Με την παρουσία τους είτε στα τατάμι είτε στις κερκίδες κατάφεραν να δημιουργήσουν μια φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο !!! Το αγωνιστικό πάθος, η τεχνική επάρκεια και το αθλητικό ήθος που επέδειξαν κατά την διάρκεια των αγώνων, εντυπωσίασαν και απέσπασαν τον θαυμασμό και τα κολακευτικά σχόλια όλων.
Η Φιλοξενία των διοργανωτών υπήρξε υποδειγματική ! Κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιλύσουν άμεσα κάθε τεχνικό ή διοικητικό πρόβλημα παρουσιαζόταν στην Ελληνική αποστολή.
Τα Ελληνόπουλα στην Ουγγαρία απέδειξαν ότι το Ελληνικό Καράτε διαθέτει νέους αθλητές, άξιους συνεχιστές της λαμπρής παρακαταθήκης που τους άφησαν οι παλαιότεροι !!!
Απ την Κατερίνη συμμετείχε η Λέσχη καράτε Budokan, με προπονητή τον Βασίλη Σταυριανίδη και 12 αθλητές του συλλόγου, εκ των οποίων:
Η Πέτρογλου Θεοδοσία μετά την πρόσφατη κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος, επιβεβαίωσε την εξαιρετική της φόρμα, φτάνοντας στον τελικό της κατηγορίας -54 κιλ νεανίδων όπου έχασε στην απόφαση, κατακτώντας έτσι το αργυρό μετάλλιο
Η Τσολακίδου Ελένη η οποία έφτασε επίσης στον τελικό της κατηγορίας της +28 κιλ 9 ετών, έχασε με 2-0 κατακτώντας το πρώτο της διεθνές μετάλλιο, χρώματος ασημένιου.
Ο Αβραμίδης Γεώργιος έπαιξε και κέρδισε τον μικρό τελικό της κατηγορίας των -55 νέων ανδρών κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.
Ο Στραβογιάννης Γεώργιος στην κατηγορία των -67 κιλ U21 κατέκτησε επίσης το χάλκινο μετάλλιο.
Στο πάνελ των αθλητών της Λέσχης καράτε Budokan συμμετείχαν και οι κάτωθι αθλητές:
Τσιτουρίδης Βελισάριος, Σκρέτας Δημήτριος, Καραμήτσιος Αθανάσιος, Λάζος Δημήτριος, Αλχαζίδης Βασίλειος, Πιάτσας Διονύσιος, Βογιατζή Μαρία, Ζώβα Καλλιόπη
Στο τουρνουά συμμετείχαν 60 σύλλογοι από 13 χώρες, με πάνω από 750 αθλητές.
Το επίπεδο των αγώνων υπήρξε εξαιρετικά υψηλό, δίνοντας σημαντικές εμπειρίες σε όλους τους αθλητές. Πηγη:FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου