Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Play your Peace, Raise your #Whitecard

Join the campaignΣτο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη (IDSDP) που θα γιορτάσει στις 6 Απριλίου, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε ενώνει τις δυνάμεις της με άλλους οργανισμούς όπως η Ειρήνη και ο Αθλητισμός για να παρουσιάσει τη θετική δύναμη του αθλητισμού για ειρήνη και κοινωνική ένταξη .

Και τώρα, σε χρειαζόμαστε!

Η WKF καλεί όλους τους καρατέκα στον κόσμο να συμμετάσχουν σε αυτή την καμπάνια για να δείξουν τη δύναμη των αξιών του Καράτε!

Πώς να συμμετάσχετε;

Πάρτε ένα σύντομο βίντεο από εσάς φορώντας ένα karategi κάνοντας ένα 'Rei', στη συνέχεια να εμφανιστεί μια Λευκή Κάρτα, και στη συνέχεια να τελειώσει με ένα 'Rei' (βλ. Το συνημμένο παράδειγμα).

Στείλτε το βίντεο στο worldkaratefederation2016@gmail.com ή δημοσιεύστε το στα κανάλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας τα hashtags #WhiteCard # ReiForApril6 #Karate

OSS!


Τι είναι η Διεθνής Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη;
Η 6η Απριλίου ανακηρύχθηκε Διεθνής Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη (IDSDP) από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 2013, δημιουργώντας μια ιστορική σύνδεση με τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896.

Η 6η Απριλίου είναι μια γιορτή για αυτά  που διεξάγονται καθημερινά από αθλητικές οργανώσεις, αθλητές, προπονητές και ΜΚΟ που διαδραματίζουν θεμελιώδη ρόλο μεταδίδοντας τις εκπαιδευτικές αξίες του αθλητισμού σε ανθρώπους όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, η 6η Απριλίου αντιπροσωπεύει μια ευνοϊκή ημέρα για να συνεχίσει να στέλνει μήνυμα παγκόσμιας αλληλεγγύης, ενότητας, σεβασμού των κανόνων, ομαδικού πνεύματος και ενίσχυσης της αδελφοσύνης και της συνεργασίας.

Ποια είναι η καμπάνια WhiteCard;

Ως αναφορά στην κίτρινη και την κόκκινη κάρτα στον αθλητικό κόσμο, από το 2014 το #WhiteCard είναι ένα σύμβολο που δημιουργήθηκε από τον οργανισμό Ειρήνης και Αθλητισμού και αντιπροσωπεύει τη θετική δύναμη του αθλητισμού για ειρήνη και κοινωνική ένταξη.

Κάθε χρόνο, μέσω της εκστρατείας #WhiteCard, η Ειρήνη και ο Αθλητισμός κινητοποιούν τον αθλητικό κόσμο, καθώς και τις κυβερνήσεις και την κοινωνία των πολιτών, για να γιορτάσουν τη Διεθνή Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας #WhiteCard 2020 είναι "Πίσω από κάθε #WhiteCard, υπάρχει μια ιστορία". Επιδιώκει να τονίσει και να επιστήσει την προσοχή στις ιστορίες των ατόμων και των δικαιούχων που έχουν επηρεαστεί θετικά από τον αθλητισμό σε όλο τον κόσμο.

Μέσω μιας #WhiteCard, ο καθένας από εμάς μπορεί να ενθαρρύνει την κοινότητα του να μείνει σπίτι, να σέβεται τους κανόνες, να μένει υγιής με τον αθλητισμό και έτσι να στείλει ένα μήνυμα ενότητας και παγκόσμιας αλληλεγγύης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου