Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Δήλωση της Επιτροπής Αθλητών της WKF σχετικά με την αναβολή του Τόκιο 2020

WKF Athletes' Commission statement on Tokyo 2020 postponement Η Επιτροπή Αθλητών της WKF υπό την προεδρία του πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της  WKF, Ντέιβιντ Μπένετελλο, εξέδωσαν ανακοίνωση  για να ενημερώσουν τους καρατέκα για τις πιο πρόσφατες εξελιξεις  σχετικά με την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020.

Σε μια δήλωση που κοινοποιείται στους αθλητές και στις εθνικές ομοσπονδίες, ο πρόεδρος της επιτροπής αθλητών της WKF, Davide Benetello, αναλύει τις επιπτώσεις που έχει η επιδημία του coronavirus σε κάθε είδους δραστηριότητες και ενημερώνει τους αθλητές για τη στενή επικοινωνία  όλων των ενδιαφερομένων με τη WKF ώστε να αξιολογήσουν τις συνέπειες της πανδημίας Covid- 19  στο άθλημα.

"Επιπλέον, η ΔΟΕ έχει αναθεωρήσει τις προκρίσεις  για όλα τα αθλήματα από χθες (Τετάρτη 1 Απριλίου), τα οποία πρέπει να ληφθούν υπόψη για την αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης και των συνεχών βημάτων", επισημαίνει η Benetello.

"Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να συνεχίσετε μέχρι να γίνουν οι κατάλληλες προσαρμογές με τις απαιτούμενες επίσημες εγκρίσεις", δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών της WKF.

Διαβάστε την πλήρη δήλωση εδώ:

πηγη:wkf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου