Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ & ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ UNDER 21

 1. Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο στάδιο « Ν.Παξιμαδάς » μία ώρα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πριν την έναρξη της κατηγορίας τους σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

2. Όλοι οι αθλητές να φέρουν τον αναγκαίο ρουχισμό γιατί δεν θα γίνει χρήση αποδυτηρίων.

3. Όλοι οι αθλητές, συνοδοί, προπονητές και παράγοντες στην εν λόγω διοργάνωση πρέπει να έχουν την αντίστοιχη βεβαίωση:
• Ψηφιακό πιστοποιητικό Covid-19 εφόσον έχουν εμβολιαστεί ΠΛΗΡΩΣ 14 τουλάχιστον ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων.
• Rapid test (24ωρο) ή Μοριακό test (48 ωρών).
• Ψηφιακό πιστοποιητικό νόσησης.


4. Στον ευρύτερο χώρο του γηπέδου θα παρευρίσκετε κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ για την διεξαγωγή Rapid Covid Test σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Σάββατο 10 Ιουλίου 2021: Από τις 9:00 έως τις 16:00
Κυριακή 11 Ιουλίου 2021: Από τις 8:00 έως τις 15:00


ΠΡΟΣΟΧΗ: Αθλητές, Προπονητές και συνοδοί που θα χρησιμοποιήσουν αυτή την υπηρεσία θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο αρκετά νωρίτερα ώστε να έχουν ολοκληρώσει το Covid test ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μία ώρα πριν την έναρξη της κατηγορίας τους, με ευθύνη του προπονητή του συλλόγου.


5. Καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής εντός του σταδίου και στον περιβάλλοντα χώρο όλοι θα φέρουν μάσκα τύπου ΚΝ 95 ή FFP 2.


6. Οι αγωνιζόμενοι αθλητές κατά την διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων της κατηγορίας τους μέχρι και την έναρξη των repasage θα παραμένουν στις κερκίδες των αγώνων.

7. Λόγω τεχνικών προβλημάτων των γραμμών του ΟΤΕ της περιοχής δεν είναι δυνατή η απευθείας μετάδοση των αγώνων. Οι αγώνες θα βιντεοσκοπηθούν και θα δημοσιευτούν στο κανάλι της ΕΛΟΚ στο Youtube τις επόμενες ημέρες (https://www.youtube.com/channel/UC5Owy66kcnfwmujXgMdWTyg)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου