Τρίτη 22 Μαΐου 2018

34 μετάλλια για τον ΑΣ «Γκότζου Κάι» Λάρισας στο Κύπελλο Καράτε Κεντρικής Ελλάδος

 Οι αθλητές του Συλλόγου «Γκότζου Κάι» ΛάρισαςΠολύ καλή ήταν η παρουσία του Συλλόγου «Γκότζου Κάι» Λάρισας στο Κύπελλο Καράτε Κεντρικής Ελλάδος, που διεξήχθη πρόσφατα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης.

Οι αθλητές του κατάφεραν, με την εξαιρετική παρουσία τους, να κατακτήσουν 8 χρυσά, 9 αργυρά και 17 χάλκινα μετάλλια.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές που κατέκτησαν τα μετάλλια είναι:

ΑΓΩΝΙΣΜΑ "ΚΑΤΑ"

Χρυσά μετάλλια: Μαλιούκη Βασιλική, Κολιοφώτης Οδυσσέας, Φασούλας Ιωάννης, Ελιζόπουλος Θέμης.

Αργυρά μετάλλια: Κολαβέρι Κλεάντο, Μαλιούκης Ιωάννης, Πέππας Παναγιώτης, Σιαφλιάκης Θάνος, Ζάχος Ανδρέας.

Χάλκινα μετάλλια: Χριπάτσιου Τάνια, Σβάρνας Νίκος, Λούκας Αλέξανδρος, Βαλάσης Αστέριος, Χριστοδούλου Αντώνιος, Σελήνης Στέργιος, Χριστοδούλου Αντώνιος του Αναστασίου, Έξαρχος Γεώργιος.

ΑΓΩΝΙΣΜΑ "KUMITE"

Χρυσά μετάλλια: Πέππας Παναγιώτης, Σιαφλιάκης Θάνος, Λουκάς Αλέξανδρος, Έξαρχος Γεώργιος.

Αργυρά μετάλλια: Ελιζόπουλος Θέμης, Σβάρνας Νίκος, Ζάχος Ανδρέας.

Χάλκινα μετάλλια: Κολαβέρι Κλεάντο, Χριπάτσιου Τάνια, Μαλιούκης Ιωάννης, Μαλιούκη Βασιλική, Κολιοφώτης Οδυσσέας, Φασούλας Ιωάννης, Βαλάσης Αστέριος, Χριστοδούλου Αντώνιος, Σελήνης Στέργιος, Χριστοδούλου Αντώνιος του Αναστασίου.

Σημαντική ήταν η συμβολή του κόουτς Ιωάννη Καλούση, ο οποίος οδήγησε τους αθλητές στον δρόμο των επιτυχιών.

Στους αγώνες συμμετείχαν 400 αθλητές από 17 σωματεία της Κεντρικής Ελλάδος, μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) και οργανώθηκε από την Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδος με πρόεδρο τον κ. Μπάμπη Ευθυμιάδη, αντιπρόεδρο τον κ. Ιωάννη Παπαδημητρίου και γραμματέα την κ. Γεωργία Αϊστράτη.

Ο κ. Ευθυμιάδης έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τη διεξαγωγή των αγώνων και από το υψηλό επίπεδο των αθλητών.

Παρούσα ήταν και η γενική γραμματέας της ΕΛΟΚ κ. Εμμανουέλα Ποντίδα, ο εκπρόσωπος του Καράτε στην Ε.Ο.Ε. και επίτιμος πρόεδρος της ΕΛΟΚ κ. Γεώργιος Γερόλυμπος, ο ταμίας της ΕΛΟΚ κ. Αθανάσιος Καραπλιάγγος και ο κ. Κίμων Τσαρσιταλίδης, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛΟΚ.

«Τα παιδιά και ο προπονητής τους δούλεψαν πάρα πολύ γι' αυτούς τους αγώνες και τα κατάφεραν περίφημα. Αξίζουν πολλά μπράβο όπως και οι γονείς τους, για την συμπαράσταση», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Ευθυμιάδης, ο οποίος παράλληλα ευχαρίστησε και το ΕΑΚ Λάρισας για την ευγενή παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης. πηγή:eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου