Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Πολύ καλές εντυπώσεις και εμπειρίες για τους Ελληνες Καρατεκα στο Karate 1-Youth League στη Σόφια

Το Karate 1-Youth League στη Σόφια ήταν μια αξέχαστη γιορτή του καράτε για τους νεαρούς καρατεκα. Το πρώτο τουρνουά της νέας σειράς εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε  το Σαββατοκύριακο στη Βουλγαρία και έδωσε τον τόνο για μια επιτυχημένη εποχή του νέου καράτε.
Συμμετείχαν συνολικά 1877 αθλητές εκ των οποίων 723 γυναίκες και 1154 άνδρες από 73 χώρες, με μεγαλύτερη κατηγορία την Junior Kumite Male -68 kg με 110 συμμετοχές για τα αγόρια και την Junior Kumite Female -59 kg με 89 συμμετοχές για τα κορίτσια.
Οι υποσχόμενοι καρατέκα  παρουσίασαν τις εντυπωσιακές τους  ικανότητές στο Arena Armec στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Η εκδήλωση έσπασε όλα τα ρεκόρ  συμμετοχής, καθώς σχεδόν 1900 νέοι καρατέκα από 73 χώρες συγκεντρώθηκαν στο Karate 1-Youth League επιβεβαιώνοντας έτσι τη δημοτικότητα του καράτε μεταξύ των νέων και ανανέωσαν το ραντεβού τους στο 2ο Karate 1-Youth League που θα διεξαχθεί στο Umag (Κροατία) από τις 6 έως τις 8 Ιουλίου.
Οι Ελληνες Αθλητές μαζί με τους Προπονητές τους προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πάρα τις όποιες συνθήκες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Umag ενώ αξιοσημείωτο ότι σε τόσο μεγάλη διοργάνωση δεν υπήρχε ούτε ένας Ελληνας Διαιτητής κάνοντας ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία ΟΛΩΝ όσων συμμετείχαν.


Στη Σόφια διακρίθηκαν παίρνοντας θέση και πόντους στο ranking οι:
Στην Ολυμπιακή κατηγορία Junior
στα Κατα :
        JUNIOR KATA FEMALE 5th ZERVOU NIKOLETA           JUNIOR KATA FEMALE 11th BALTZI MARGARITA           JUNIOR KATA FEMALE 15th KOULOURIDOU PANAGIOTA 

στο Kumite:
        JUNIOR KUMITE MALE 76+ KG 5th MASTROGIANNIS KONSTANTINOS          JUNIOR KUMITE FEMALE 59+ KG 13th KOULOURIDOU PANAGIOTA 

στα Cadets στα Κατα:

        CADET KATA FEMALE 9th MOYSIDOU ANTONIA 

στο Kumite:
        CADET KUMITE MALE -57 KG 7th SIMOSIS IOANNIS
        CADET KUMITE MALE -70 KG 7th SEREMETAKIS EVANGELOS 
        CADET KUMITE FEMALE 54+ KG 13th XRYSOYLA STEFANIDOY  και 
στα U14
        U14 KUMITE FEMALE -47 KG 5th ROUNTI MARINA

Δείτε όλα τα επίσημα αποτελέσματα ΕΔΩ
πηγή:sportdata.org





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου