Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Συγχαρητήρια, κρατάτε την Ελλάδα ψηλά

Image may contain: 3 people, people smilingΜε εκπληκτικές εμφανίσεις και μετάλλια επιστρέφουν οι Ελληνες καρατέκα Βικυ Πανετσίδου και Διονύσης Ξένος κατακτώντας τη 3η θέση στο Κ1 στη Χιλή. Η Μαρίζα Σουμπασάκη περήφανη στο προσωπικό της λογαριασμό δηλώνει:"  Με έξι νίκες και μία ήττα (επτά γύρους στο σύνολο), και με το Χάλκινο μετάλλιο στο στήθος, επιστρέφει την Τρίτη ο Dionysios Xenos (DX67). Ο Διονύσης στον τελικό ρεπασάζ κέρδισε τον Ιάπωνα Gomyo Hiroto με 3-2, έναν αθλητή που είναι 6ος στο Παγκόσμιο ranking.
Για άλλη μία φορά αποδεικνύει την υπεροχή, τις δυνατότητες και την ικανότητα να υπερισχύει έναντι κορυφαίων αθλητών της κατηγορίας του! Μόνο υπερηφάνεια για σένα παιδί μου!!! Ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή Maximos Dhmhtrios Xatzhliadhs για την τεράστια βοήθεια και στήριξη απέναντι στα παιδιά μας!
Θερμά συγχαρητήρια για άλλη μία φορά στην καταπληκτική αθλήτρια του Πανημαθιακού αθλητικού συλλόγου Vicky Panetsidou για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου σε ένα τόσο σημαντικό πρωτάθλημα!
Δεν μπορώ όμως να παραλείψω ότι και ο Stefanos Xenos κατάφερε μία σειρά νικών με δύσκολους αντιπαλους στην πρώτη του συμμετοχή σε διεθνές πρωτάθλημα ανδρών αποδεικνύοντας πως ακολουθεί πιστά τα χνάρια του αδελφού του!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου