Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Με επιτυχία το κύπελλο Νοτίου Ελλάδος

Image may contain: 7 people, people standing, shoes and outdoorΜε επιτυχία στέφθηκε το Κύπελλο Καράτε Νοτίου Ελλάδος που διεξήχθη στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Αμαλιάδας στις 17/11/2019. Οι αγώνες τελέσθηκαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, σε συνεργασία με τον Πανηλειακό Αθλητικό Σύλλογο, τον Δήμο Ήλιδας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Image may contain: 4 people, people smiling, people standing, shoes and outdoor
Image may contain: 6 people, people smiling, people standingΣτους εν λόγω αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλητές από 22 συλλόγους από όλη την Πελοπόννησο, που με την υψηλή τους τεχνική κατάρτιση έδειξαν ανάγλυφα πως το Ελληνικό Καράτε έχει δυνατό παρόν και άκρως ελπιδοφόρο μέλλον.
Οι συγκεκριμένοι αγώνες δίνουν την ευκαιρία σε νέους αθλητές, από τις πιο μικρές ηλικίες μέχρι τις μεγαλύτερες να πάρουν το βάπτισμα του πυρός και να ενταχθούν ομαλά στο αγωνιστικό σκέλος του Ολυμπιακού αθλήματος του Καράτε.
Τέλος, η Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κα. Εμμανουέλα Ποντίδα στο χαιρετισμό που απεύθυνε προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της συγκεκριμένης διοργάνωσης, τόνισε πως τώρα όσο ποτέ θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι με το άθλημα του Καράτε να συμπορευθούν με τον μεγάλο στόχο που έχει τεθεί από τη διοίκηση και δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή τουλάχιστον ενός αθλητή μας στους Ολυμπιακούς αγώνες που θα διεξαχθούν το προσεχές καλοκαίρι στο Τόκυο.
Image may contain: 6 people, people smiling, people standingΤους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ήλιδας κος Γιάννης Λυμπέρη, οι Βουλευτές του Νομού κα Δ. Αυγερινοπούλου και ο κος Ανδρέας Νικολακόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες κκ Δ.Νικολακόπουλος και Θ.Βασιλόπουλος και πολλοί άλλοι επίσημοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου