Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

1o HELLENIC CHARITY E-KARATE TOURNAMENT KATA

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενοΤο Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε και το Ελληνικό Σότοκαν στα πλαίσια της προσπάθειας επανεκκίνησης των αθλητικών δραστηριοτήτων των συλλόγων μας και των αθλητών μας, διοργανώνει ένα φιλικό event στο αγώνισμα του Kata με ταυτόχρονο κοινωνικό χαρακτήρα.
Το event αυτό διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με πρωτοβουλία του Ελληνικού Ολυμπιακού Καράτε και του Ελληνικού Σότοκαν σε συνεργασία με την Sportdata και την Pulse και έχει σκοπό να παράσχει την βοήθεια και το κίνητρο στους συλλόγους μας και τους αθλητές μας να επανεκκινήσουν την λειτουργία τους και την αγωνιστική συμμετοχή τους, με ασφαλή τρόπο μέσα από ένα κοινωνικού χαρακτήρα και προώθησης event. Είναι το πρώτο βήμα για την επαναφορά μας στην κανονικότητα με αναφορά στην κοινωνικά ορθή αλλά και αλληλέγγυα προς τους συλλόγους ιδέα .
Ιδέα η οποία στοχεύει σε καθαρά αθλητικό προσανατολισμό και κοινωνική προσφορά, δεν υπάρχει παράβολο συμμετοχής παρά μόνον η προαιρετική συμβολική εισφορά των 2 ευρώ προς τον συγκεκριμένο φορέα «Κιβωτός του Κόσμου» για όποιον επιθυμεί. Το event επικεντρώνεται στους συλλόγους και αθλητές που θα συμμετάσχουν, με εστίαση στην συνέχιση της άσκησης και εξέλιξης μέσα από το Καράτε και στην δημιουργία υγιών κινήτρων ευγενούς άμιλλας μέσα στα πλαίσια του ευ-αγωνίζομαι και συναγωνίζομαι με ασφάλεια.
Το Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε και το Ελληνικό Σότοκαν σε συνεννόηση και συνεργασία με την Pulse, θα καλύψουν όλο το κόστος της διοργάνωσης και δεν θα υπάρξει καμία επιβάρυνση για τους συλλόγους μας η τους αθλητές μας που θα συμμετάσχουν.
Η συμμετοχή καλό θα είναι να δηλώνεται μέσω των συλλόγων από τον λογαριασμό που διαθέτουν στην Sportdata ώστε να είναι ευκολότερη η διαδικασία της εγγραφής.
Κατεβάστε την προκήρυξη:
https://www.sportdata.org/…/ausschreibu…/5459/ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ.pdf
Εγγραφείτε: https://www.sportdata.org/…/se…/veranstaltung_info_main.php…


πηγη: FB Ελληνικό Ολυμπιακό Καράτε και Ελληνικό Σότοκαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου