Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

2η ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ WKF

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 η δεύτερη προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη των εθνικών ομοσπονδιών - μελών της WKF - με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καράτε κ. Antonio Espinos.
Την ΕΛ.Ο.Κ εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.κος Ιωάννης Κουλουρίδης στο γκρουπ των ευρωπαϊκών εθνικών ομοσπονδιών σύμφωνα με το πρόγραμμα. Η ενημέρωση του Προέδρου της WKF αφορούσε στα νέα επιδημιολογικά δεδομένα που διαμορφώθηκαν με την έξαρση της πανδημίας Covid-19 την θερινή περίοδο, τις επιπτώσεις από τους ισχύοντες περιορισμούς στις διεθνείς μετακινήσεις, αλλά και την ασφαλή επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας.
conf wkf 2Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η WKF εξετάζεται το ενδεχόμενο, αναλόγως βέβαια με την πορεία της πανδημίας, να διεξαχθούν οι ακόλουθοι αγώνες αρχές Δεκεμβρίου του 2020, ως εξής: (α) Karate 1- Youth League Venice (Ιταλία) και (β) Karate-1 Premier League Moscow (Ρωσία). Αναφορικά με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων - Νέων & -21 ετών το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Φιλανδία τον Φεβρουάριο 2021, η WKF άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του μέσα στο 2021, άλλα όχι ακύρωση του πρωταθλήματος σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα. Η σχετική απόφαση θα ληφθεί σε συνεργασία με την διοργανώτρια χώρα.  
Ο Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ με τη σειρά του ανέλυσε τα δεδομένα και την υφιστάμενη κατάσταση στην Ελλάδα, με τους κανόνες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε συνεργασία με την Επιστημονική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. που συμμετέχει για την ασφαλή επανεκκίνηση της προπονητικής και αθλητικής δραστηριότητας. Έδωσε, επίσης, μήνυμα ενότητας στην παγκόσμια οικογένεια του Καράτε και τα λόγια του έτυχαν θερμής αποδοχής από τον Πρόεδρο της WKF, ο οποίος τον συνεχάρη για την παρουσίαση ενώ δεν αποκλείστηκε να πραγματοποιηθεί και κατ ιδίαν συνάντηση μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. Επόμενη τηλεδιάσκεψη των εθνικών ομοσπονδιών θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του έτους. Πηγή:elok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου