Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Γ.Γ.Α.

Την Δευτέρα 31/08/2020 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του προέδρου της ΕΛ.Ο.Κ. κου Γιάννη Κουλουρίδη με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγωνιστικού Αθλητισμού κο Βασίλη Κάκκο, καθώς και με την προϊσταμένη του Τμήματος Αθλητικών Φορέων κα Λουίζα Βαρβέρη και την υπεύθυνη κα Κατερίνα Τσιάκα.

Σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας για την επίτευξη κοινών σκοπών και σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ. υπογράμμισε πώς η Ομοσπονδία στηρίζει τα μέλη και τους αθλητές της που είναι συνεπείς με το καταστατικό και από κοινού αναφέρθηκαν στη διευθέτηση των θεμάτων σχετικά με το Μητρώο Αθλητικών Φορέων.
Συζητήθηκε, επίσης, το θέμα της αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων των συλλόγων και των χώρων προπόνησης και σύντομα θα υπάρχουν οδηγίες από την Γ.Γ.Α., ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις ιδιωτικές εγκαταστάσεις που φιλοξενούν αθλητικά σωματεία.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι τα μέλη θα  πρέπει να τηρούν τους νόμους και το καταστατικό της ομοσπονδίας, ενώ έχουν την ευθύνη για την επικαιροποίηση των στοιχείων τους προς την ομοσπονδία και συμφώνησαν ότι θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία για όποιο πιθανό θέμα προκύψει για την άμεση επίλυσή του για την προάσπιση των συμφερόντων των μελών μας σε συνδυασμό με την τήρηση του καταστατικού, των κανονισμών της ομοσπονδίας και των σχετικών νόμων. πηγή:elok.gr

1 σχόλιο: