Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Cobra Kai season 3

Η σειρά που πιάνει τον θρύλο του Karate Kid 30 χρόνια από την πρώτη προβολή των ταινιών στον κινηματογράφo επιστρέφει στο Netflix και ανανεώνεται για μια ακόμη  μια σεζόν.

Το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Cobra Kai άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα, καθώς το σχολείο των παιδιών μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Οι πρωταγωνιστές χτύπησαν πολύ άσχημα και κυρίως ο Miguel Diaz, ο οποίος, μετά το αποτελειωτικό χτύπημα από τον Robby Keene έπεσε από τις σκάλες, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Στην σεζόν 3 του Cobra Kai στο Netflix, η υπόθεση συνεχίζεται με ραγδαίους ρυθμούς και οι εξελίξεις είναι ασταμάτητες. Ο Kreese καταλαμβάνει το ντότζο του Johnny, Cobra Kai, και πολλοί θερμόαιμοι μαθητές του Johnny πηγαίνουν με το μέρος του Kreese, επειδή πιστεύουν ότι ο Johnny μαλάκωσε. Έτσι, ξεσπάει ένας πόλεμος ανάμεσα στους δυο τους. Δεδομένου ότι ο Kreese είναι ένας επικίνδυνος και τοξικός άνθρωπος που επηρεάζει αρνητικά τους εφήβους, η σεζόν 3 του Cobra Kai  είναι ακόμη πιο έντονη από την προηγούμενη.

Ο Daniel επειδή αισθάνεται εξίσου υπεύθυνος για την κατάληξη του Miguel και τη δημιουργία των δύο “στρατοπέδων” στο σχολείο, αποφασίζει να κάνει ανακωχή με τον Johnny και οι δυο τους να αντιμετωπίσουν τον Kreese. 

Μία συμμαχία που περιμένουν οι λάτρεις του Cobra Kai ήδη από την έναρξη του sequel.

Στη σειρά επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler και Xolo Maridueña. Βέβαια, έρχονται και καινούργιοι χαρακτήρες που θα αναταράξουν τις ισορροπίες στο Cobra Kai.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σεζόν 3 του Cobra Kai στο Netflix δε θα απογοητεύσει τους θαυμαστές του αντ’ αυτού θα περιμένουν με αγωνία την επόμενη σεζόν. Να υπενθυμίσουμε ότι η τέταρτη σεζόν του Cobra Kai είναι γεγονός και είχε ανακοινωθεί μαζί με το teaser trailer για την τρίτη σεζόν.

Καθίστε αναπαυτικά στο καναπέ και απολαύστε στο Netflix  την τρίτη σεζόν Cobra Kai 

Δείτε το trailer ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου