Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Αναβολή για το Karate 1 στη Λισαβόνα και νεο αγωνιστικό ημερολόγιο

Το αγωνιστικό  ημερολόγιο για το Karate 1-Premier League του 2021 έχει τροποποιηθεί  λόγω των συνεπειών της πανδημίας του coronavirus. Η Κωνσταντινούπολη αντικαθιστά το Μπακού ως οικοδεσπότη σε ενα  από τα γεγονότα του Καρατέ 1-Premier League του 2021, ενώ το τουρνουά στη Λισαβόνα αναβάλλεται για τον Απρίλιο.

Το 2021 Karate 1-Premier League θα ξεκινήσει στην Κωνσταντινούπολη (Τουρκία) από τις 12 έως τις 14 Μαρτίου. Η πόλη της Τουρκία αντικαθιστά το Μπακού ως τόπο διεξαγωγής, αφού το τουρνουά στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν έπρεπε να ακυρωθεί εν μέσω των αυξανόμενων περιορισμών που επέβαλε η εθνική τους κυβέρνηση .

Σχετική ανακοίνωση του Υπουργού Νεότητας και Αθλητισμού της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν ενημέρωσε τους διοργανωτές για την ακύρωση της εκδήλωσης καθώς η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται στη χώρα.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί τώρα στην Κωνσταντινούπολη, ένας από τους παραδοσιακούς χώρους του Karate 1-Premier League. Το πρόγραμμα διαιτητών που είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Μπακού κατά τη διάρκεια του Karate 1-Premier League μετακινείται επίσης στην Κωνσταντινούπολη τις ίδιες ημερομηνίες.

Σχετικά με το ΚΑΡΑΤΕ 1-PREMIER LEAGUE ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΑΠΡΙΛΙΟ

Καθώς οι προσπάθειες για τον έλεγχο της πανδημίας συνεχίζουν να εντείνονται στην Πορτογαλία, το Karate 1-Premier League Lisbon αναβάλλεται στις 30 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου. Η απόφαση για τροποποίηση των ημερομηνιών  λαμβάνεται σε συντονισμό με τις τοπικές και εθνικές αρχές για τη διασφάλιση της ασφάλειας αθλητών και μελών του προσωπικού.

Το Karate 1-Premier League Lisbon θα είναι η τρίτη στάση της σεζόν τώρα μετά τα γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη και το Ραμπάτ. 

«Η υγεία των συμμετεχόντων είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Υπό το πρίσμα των πρόσφατων εξελίξεων της πανδημίας, αποφασίσαμε να τροποποιήσουμε το ημερολόγιο για να προσφέρουμε σε όλα τα μέλη  μας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αγωνιστούν . Όλοι οι αθλητές μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εγγυηθούμε την ασφάλειά τους στους κορυφαίους αγώνες μας », δήλωσε ο Πρόεδρος του WKF Antonio Espinós.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές των εκδηλώσεων στη Λισαβόνα και την Κωνσταντινούπολη: την Πορτογαλική Ομοσπονδία Καράτε και τον πρόεδρό της Carlos Silva και την Τουρκική Ομοσπονδία Καράτε και τον πρόεδρό της Esat Delihasan, για την διορατικότητα και τη συνεργασία τους υπό αυτές τις ειδικές συνθήκες. Είμαι βέβαιος ότι με τη συνεργασία τους, το 2021 Karate 1-Premier League θα είναι μια τεράστια επιτυχία », πρόσθεσε ο επικεφαλής της WKF.

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μεταβείτε στο ενημερωμένο ημερολόγιο διαγωνισμών WKF.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου