Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

21ST BALKAN KARATE CHAMPIONSHIPS FOR CADETS, JUNIORS AND U21



 Παρακαλούνται οι σύλλογοι να διαβάσουν προσεκτικά τις προϋποθέσεις που ακολουθούν:


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αθλητές που βρίσκονται στην λίστα με δικαίωμα συμμετοχής στο Βαλκανικό πρωτάθλημα μπορούν να δηλωθούν με προτεραιότητα για να λάβουν μέρος στους αγώνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ
Οι αθλητές που μπορούν να δηλωθούν με προτεραιότητα για να λάβουν μέρος στην αντιπροσωπευτική ομάδα θα είναι οι τέσσερις (4) πρώτοι κάθε κατηγορίας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων-νέων & 
U21 του 2021.
Έως και την
Δευτέρα 8 Νοεμβρίουοι σύλλογοι πρέπει να δηλώσουντους αθλητές, τους προπονητές τους συνοδούςκαι τους ενδιαφερόμενους διαιτητές συμπληρώνοντας την δήλωση συμμετοχής που θα κατεβάσουν από την ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ.

Οι συμμετοχή των διαιτητών θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες της διοργάνωσης και την Κ.Ε.Δ.

Η Δήλωση συμμετοχής πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύεται από:
1.Αντίγραφο ταξιδιωτικού εντύπου για όλους (Διαβατήριο ή Ταυτότητα)
2.Φωτογραφία ταυτότητας
Τα παραπάνω έγγραφα μαζί με την δήλωση συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν σε ψηφιακή μορφή
στο e-mailinfo@elok.gr έως την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021.
Μετά το πέρας της προθεσμίας δεν θα είναι δυνατή καμία προσθήκη ή αλλαγή σε αθλητές, προπονητές συνοδούς συλλόγων από την ΕΛΟΚ και ανεξαρτήτως εάν τελικά συμμετάσχουν οι αθλητές ή όχι το παράβολο θα πρέπει να καταβληθεί.
Η διαμονή σύμφωνα με την προκήρυξη είναι υποχρεωτική στο ξενοδοχείο της διοργάνωσης, το πρακτορείο 
Cosmorama προσφέρθηκε να αναλάβει την διαδικασία κρατήσεων δωματίων, πληρωμών και μεταφορών δεδομένου ότι είναι αδύνατη η απευθείας πληρωμή/κράτηση των ξενοδοχείων από τους συλλόγους.
H ΕΛΟΚ συνιστά στους συλλόγους να επικοινωνήσουν με το πρακτορείο Cosmorama για να ενημερωθούν για την διαδικασία κρατήσεων δωματίων και μεταφορών σχετικά με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.
COSMORAMA
Tel : +30 210 3642707
Email:papadopoulou@cosmorama.gr


Παρακαλούνται οι σύλλογοι των οποίων οι αθλητές θέλουν να συμμετάσχουν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα να διαβάσουν προσεκτικά την προκήρυξη των αγώνων, τις προϋποθέσεις εισόδου και εξόδου από τη χώρα, να φροντίσουν ώστε να έχουν από όλους ανήλικους αθλητές δηλώσεις των κηδεμόνων τους και να είναι οι αθλητές ασφαλισμένοι.


Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε θα στείλει έναν αντιπρόσωπο για να βοηθήσει με την διαδικασία των εγγραφών και τις επαφές με την Βαλκανική Ομοσπονδία.
Οι υπεύθυνοι των συλλόγων θα πρέπει να συγκεντρώσουν και να παραδώσουν την Τετάρτη 24/11/2021 από τις 17:00 έως και τις 21:00 ή την Πέμπτη 25/11/2021 από τις 8:00 έως τις 10:00 στον αντιπρόσωπο της ΕΛΟΚ στο ξενοδοχείο OPATIJAUlMaršalaTita 139, 51410, Opatija τα εξής (από κάθε αθλητή, προπονητή συνοδό που έχει δηλωθεί):
1.Ταξιδιωτικό έντυπο (Διαβατήριο ή Ταυτότητα)
2.Το κόστος συμμετοχής στους αγώνες το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 30 Ευρώ ανά κατηγορία.
3. Covid – 19 πιστοποιητικό (ένα από τα ακόλουθα)
5.α Ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Εκδίδεται από το www.gov.gr
5.β Ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό νόσησης των τελευταίων 6 μηνών. Εκδίδεται από το www.gov.gr
5.γ Αρνητικό αποτέλεσμα του PCR τεστ στα αγγλικά το οποίο να μην έχει γίνει πάνω από 72 ώρες πριν.
5.δ Αρνητικό αποτέλεσμα RAPIDANTIGENTEST στα αγγλικά το οποίο να μην έχει γίνει πάνω από 48 ώρες πριν.


(Για τα δύο πρώτα θα πρέπει να έχουν περάσει 14 ημέρες από την τελευταία δόση του εμβολίου ή την ημερομηνία δήλωσης νόσησης).
Τα άνω έγγραφα αφορούν ΟΛΟΥΣ τους δηλωμένους στην πλατφόρμα της 
sportdata (Αθλητές, προπονητές, συνοδοί) Εάν δεν παραδοθούν στον αντιπρόσωπο της Ομοσπονδίας τα ανωτέρω δεν θα μπορέσει να διαπιστευτεί και κατά συνέπεια να αγωνιστεί ο αθλητής.

Ακολουθούν οι ηλικιακές κατηγορίες των Βαλκανικών αγώνων (Παρακαλούνται οι προπονητές να δηλώσουν στις σωστές κατηγορίες τους αθλητές τους αλλιώς θα αποκλειστούν.

Cadet (01.01.2008.-04.02.2008.), (2007.), (05.02.2006.-31.12.2006.)

Junior (01.01.2006.-04.02.2006.), (2005.), (05.02.2004.-31.12.2004.)

U21 (01.01.2004.-04.02.2004.), (2003.), (2002.), (05.02.2001.-31.12.2001.)

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
Συνιστούμε στους συλλόγους να μεριμνήσουν ώστε οι αθλητές τους να εφοδιαστούν με την Ευρωπαϊκή κάρτα Ασφάλισης η οποία διατίθεται δωρεάν από τον ασφαλιστικό φορέα τους. Εκδίδεται προσωρινή κάρτα και στο 
gov.gr με κωδικούς taxis.
https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/asphalise/europaike-karta-asphalises-astheneias



ΠΡΟΣΟΧΗ:Η ΕΛ.ΟΚ. αναλαμβάνει να δημιουργήσει καρτέλες αθλητών στην πλατφόρμα της Sportdata καθώς και να αποστείλει συνολικά τις συμμετοχές των συλλόγων στην διοργανώτρια αρχή (Βαλκανική Ομοσπονδία Καράτε) και να υποστηρίξει την διαδικασία του Registration (Διαπιστεύσεις). Οι σύλλογοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διοργάνωση, την διαχείριση και την πληρωμή των εξόδων της αποστολής των αθλητών, προπονητών και συνοδών τους και παρακαλούνται να προσέξουν ιδιαίτερα τα έντυπα COVID που απαιτούνται για την είσοδο στην Κροατία και την επιστροφή τους.

H αποστολή πραγματοποιείτε αποκλειστικά με ευθύνη των συλλόγων, η ΕΛΟΚ δεν μπορεί να εκδώσει βεβαιώσεις δικαιολόγησης απουσιών ή παροχής αδειών σε τρίτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου