Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ετοιμη η εθνική Καράτε Κύπρου για τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Καράτε στην Σοφια

Αναχωρεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 η εθνική Καράτε Κύπρου η όποια θα συμμετάσχει στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Καράτε οι όποιοι θα γίνουν στην Σόφια της Βουλγαρίας στις 16-17 Φεβρουαρίου 2017 με συμμετοχή 50 χωρών και 1200 αθλητών.

Οι αγώνες αφορούν τις κατηγορίες εφήβων νέον και κάτω των είκοσι ενός χρόνων θεωρείται ένα από τα πλέον δυνατά πρωταθλήματα που γίνονται στο άθλημά μας γιατί η μέσα από αυτού του είδους πρωταθλημάτων θα αναδειχτούν και οι μελλοντικοί αθλητές που θα δικαιούνται να συμμετέχουν στους ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο το 2020. Όπως είναι οι ήδη γνωστό το καράτε είναι πλέον ενταγμένο στο πρόγραμμα των ολυμπιακών αγώνων τονίζουμε ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε είναι η μόνη που εκπροσωπεί τον ολυμπιακό καράτε στην Κύπρο.

Η κυπριακή αποστολή η οποία αποτελείται από 21 αθλητές ίσως από τις πιο μεγάλες αποστολές που πήρε μέρος σε αυτού του είδους πρωταθλήματα . Την αποστολή πλαισιώνουν οι  ακόλουθοι : Ο ομοσπονδιακό μας προπονητή κύριος Μάριος Σάκκης  μαζί με τρεις βοηθούς προπονητές τον Ανδρέα βασιλείου, τον Σωτήρη Ζήνωνος και Νικόλας βατυλιώτης, συνοδεύει επίσης ένας φυσιοθεραπευτής  ο Ντέμης Ορεινός και ο διεθνή διαιτητή Μάριος βατυλιώτης, αρχηγός αποστολής θα είναι ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας κ Κώστας Ελληνίδης.

Ενόψει λοιπόν του προγράμματος αυτού το Σαββάτο 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία η τελευταία προπόνηση της Εθνικής οπού η αθλητές έλαβαν τις τελευταίες τους οδηγίες.

Φωτογραφίες από την προπόνηση.
AM2V5630AM2V5645AM2V5684AM2V5757AM2V5779AM2V5593
πηγη:actioninsports.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου