Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

4 μετάλλια κατεκτησαν οι αθλητες του The brotherhood στο Austrian Junior open

AUSTRIAN JUNIOR OPEN 2017
Στο site του συλλόγου the brotherhood διαβαζουμε:
"Με μεγάλη επιτυχία στις 24-25/6  πέντε μικροί αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου μας έλαβαν μέρος στο διεθνές τουρνουά καράτε AustrianJuniorOpen στη πόλη Salzburg της Αυστρίας. Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι, αν όχι το πιο δύσκολο, σίγουρα από τα πιο δύσκολα τουρνουά καράτε για μικρές ηλικίες στην Ευρώπη. Απολογισμός για την ομάδα μας: 2 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια!!

Αναλυτικά:

Kωνσταντίνα Χρυσοπούλου:
2η θέση Kumite στα +50 kgFemaleU14 και 1η θέση Kumite στην ΟpenFemaleU14

Στη κατηγορία της η Κωνσταντίνα με bye στον πρώτο γύρο κέρδισε διαδοχικά αθλήτριες από Αυστρία (3-0), Σουηδία (2-0), και Κροατία (1-0) για να συναντήσει στον τελικό τη Γερμανίδα LuckeAmelie σε ένα αμφιλεγόμενο και δύσκολο ματς όπου έχασε με 2-0.
Έπειτα στην Open κατηγορία (όπου αγωνίζονται όλες οι αθλήτριες από 12 έως 14 χρονών ανεξαρτήτως κιλών) πάλι με bye στον πρώτο γύρο και μετά από 4 αγώνες με διαδοχικές νίκες εναντίον αθλητριών από Σουηδία (4-0), Ελβετία (4-0), Αυστρία (3-0) και Σουηδία (4-0 στην απόφαση) έφτασε πάλι στον τελικό με αντίπαλο ξανά τη Γερμανίδα LuckeAmelie. Αυτή τη φορά όμως η Κωνσταντίνα έφτασε στη νίκη με 2-1 μετά από ένα πολύ δυνατό ματς παίζοντας με απίστευτη τακτική και πείσμα παίρνοντας έτσι τον τίτλο της καλύτερης αθλήτριας kumite 12-14 έτων σε αυτή τη διοργάνωση.
Με συμμετοχή και στο αγώνισμα του kata η Κωνσταντίνα ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα από την πρωταθλήτρια της κατηγορίας από τη Σλοβακία με 5-0. Έπειτα στα repasaz κέρδισε στο πρώτο ματς την αθλήτρια από Αυστρία με 4-1 και στον επόμενο αγώνα έχασε από τη Γερμανίδα αθλήτρια με 3-2 φτάνοντας έτσι στην 7η θέση της κατάταξης.
Αξίζει να αναφερθεί πως η Κωνσταντίνα μαζί με τα kata έπαιξε συνολικά 12 αγώνες από το πρωί της Κυριακής έως το μεσημέρι με τελευταίο τον τελικό της Open.

Κέβιν Μιρντίνι:

1η θέση Kumite στα +55 kgMaleU14
Ο Κέβιν με 8 αγωνιζόμενους στην κατηγορία του και παίζοντας καταπληκτικά σημείωσε 2 νίκες εναντίων αθλητών από Ιταλία (3-0) και Νορβηγία (2-2 νίκη με senju) φτάνοντας έτσι στον τελικό απέναντι σε Ελβετό αθλητή όπου και εκεί βρέθηκε νικητής με 2-0.
Με συμμετοχή και στην Open, ο Kevin δε κατάφερε να περάσει τον πρώτο αγώνα χάνοντας από Ελβετό αθλητή με 4-0.
Αξίζει να αναφερθεί πως ήταν η πρώτη συμμετοχή του Kevin σε αγώνες εκτός Ελλάδος, πόσο μάλλον σε ένα τόσο δυνατό τουρνουά και λαμβάνοντας υπόψη πως οι μόνες του συμμετοχές είναι Πανελλήνια κύπελλα WadoRyu και εγχρώμων ζωνών.

Βασιλική Λυρίτση:
H Βασιλική αγωνίστηκε στην κατηγορία Kumite -45 kgFemaleU14. Έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και ήταν πολύ κοντά στον ημιτελικό της κατηγορίας. Σημείωσε 2 νίκες εναντίων αθλητριών από Σουηδία (4-0 με απόφαση) και Ελβετία (4-0 με απόφαση), γνωρίζοντας την ήττα στο τρίτο ματς από τη Δανή αθλήτρια με 1-0.
Στην Open η Βασιλική δυστυχώς έχασε στον πρώτο αγώνα στην απόφαση με 3-1 από την Ολλανδέζα αθλήτρια.
Με συμμετοχή και στα kata η Βασιλική δε κατάφερε να περάσει τον πρώτο αγώνα χάνοντας με 5-0 από την Γερμανίδα αθλήτρια.
Αξίζει και εδώ να αναφέρουμε πως η Βασιλική επίσης συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες εκτός Ελλάδος.

Μαρίνα Ρούντη:
Η Μαρίνα αγωνίστηκε μαζί με την Βασιλική στην κατηγορία Kumite -45 kgFemaleU14. Κάνοντας έναν πάρα πολύ καλό πρώτο αγώνα νίκησε τη Δανή αθλήτρια με 4-0. Έπειτα έχασε στο δεύτερο ματς με 1-0 από τη Γερμανίδα.
Στην Open δεν κατάφερε να περάσει τον πρώτο αγώνα χάνοντας με 2-0 από την Ιταλίδα αθλήτρια.
Είναι η δεύτερη συμμετοχή της Μαρίνας στο εξωτερικό, βάζοντας έτσι πολύτιμες εμπειρίες και στοιχεία στο παιχνίδι της.

Ευχαριστούμε πολύ καταρχάς τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Έπειτα τους χορηγούς της ομάδας μας CaptainsBakery, SekerCleaners και LikeSensePerfumes για την υλική και μη βοήθεια τους και τέλος ένα ευχαριστώ σε όλους τους φίλους και όσους είναι πλάι μας και αγαπούν και στηρίζουν το TheBrotherhoodMFT!!!

Η σεζόν έκλεισε πολύ δυνατά, καλό καλοκαίρι σε όλους"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου