Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Γιώργος Γερόλυμπος:"Με την απόφαση του ΣτΕ, ήρθε η ώρα να πληρώσουν αυτοί που έβλαψαν εμένα και το άθλημα που εκπροσωπώ»

Image may contain: 1 person, closeup"Με την απόφαση του ΣτΕ, ήρθε η ώρα να πληρώσουν αυτοί που έβλαψαν εμένα και το άθλημα που εκπροσωπώ». Ο Γιώργος Γερόλυμπος, εκλεγμένος εκπρόσωπος του καράτε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), αναφέρθηκε στη σημερινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που ουσιαστικά ακυρώνει τις εκλογές της ΕΟΕ, αφήνοντας αιχμές κατά του Σπύρου Καπράλου.
«Με την απόφαση του ΣτΕ, ήρθε η ώρα να πληρώσουν αυτοί που έβλαψαν εμένα και το άθλημα που εκπροσωπώ». Ο Γιώργος Γερόλυμπος, εκλεγμένος εκπρόσωπος του καράτε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), αναφέρθηκε στη σημερινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που ουσιαστικά ακυρώνει τις εκλογές της ΕΟΕ, αφήνοντας αιχμές κατά του Σπύρου Καπράλου.

«Στην επικοινωνία που είχα με τον Σπύρο Καπράλο, του έλεγα ότι από τη στιγμή που δεν μας καλείς ως άθλημα στην Ολομέλεια, παρανομείς. Του είπα ότι είμαι μέλος και θα έπρεπε να έχω την ευκαιρία να λαμβάνω μέρος στις αποφάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής», είπε ο κ. Γερόλυμπος, ο οποίος ισχυρίστηκε πως όλο αυτό το διάστημα έγινε στόχος… λάσπης από διάφορες πλευρές.

«Με λοιδωρούσαν, με στόχο να πλήξουν την προσωπικότητά μου. Η υπόθεση αυτή δεν είναι απλή. Έχει πολύ παρασκήνιο. Πλέον θα αναζητήσω μέσω νομικών, τις όποιες ευθύνες υπάρχουν απέναντι σε μένα και στο άθλημα που εκπροσωπώ. Γιατί πρέπει να δούμε ποιος έπαιρνε αποφάσεις, ποιες ήταν αυτές. Με τον αποκλεισμό από την Ολομέλεια, κάποιοι έβλαψαν το άθλημα κι εμένα προσωπικά».

Ο κ. Γερόλυμπος αναφέρθηκε και στο διεθνή αντίκτυπο της σημερινής απόφασης, λέγοντας ότι «η αρχαιότερη Ολυμπιακή Επιτροπή είναι ντροπή να παρουσιάζει τη σημερινή εικόνα. Τον περασμένο Ιανουάριο, δεν έπρεπε να γίνουν οι εκλογές με τον τρόπο που έγιναν. Έπρεπε να περιμένουν 2-3 ημέρες, οπότε το αποτέλεσμα να ήταν συνολικά αποδεκτό από τον κόσμο. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΔΟΕ δεν είχε εκτεθεί, αφού σε επιστολή του διευκρίνιζε πως δεν αναγνωρίζει τη διοίκηση Καπράλου. Πλέον τα πάντα ξεκινούν από την αρχή. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει το καταστατικό για να γίνουν εκλογές με κάθε νομιμότητα. Γιατί εκτός όλων των άλλων, το θέμα εκτός από νομικό είναι και ηθικό. Η διοίκηση Καπράλου ενεργούσε μη νόμιμα και αυτό με κάνει να θεωρώ ότι για λόγους ηθικής, κάποιοι δεν θα έπρεπε να βάλουν ξανά υποψηφιότητα. Το σημαντικότερο όλων από τη σημερινή απόφαση, είναι ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Η ελληνική δικαιοσύνη κρατάει όρθια τη χώρα μας».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
πηγη: amunanet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου