Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Aναβάθμιση ζωνών (KYU) από τον Αθλητικό Σύλλογο «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας»

Image may contain: 21 people, people smilingΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουλίου η αναβάθμιση ζωνών (ΚΥU) από τον Aθλητικό Σύλλογο Καράτε «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας» με Προπονητή τον Δημήτρη Τσακατάνη.Οι Αθλητές  κατέπληξαν τους γονείς και φίλους με τις επιδόσεις τους στις εξετάσεις τους για προαγωγή ζώνης και με το τέλος της διαδικασίας πήραν διπλώματα και ζώνες ανάλογα με την ύλη που γνώριζαν.
Ο Προπονητής Δημήτρης Τσακατάνης- Eξεταστής της Oργάνωσης JKF GOJUKAI-SEIWAKAI  GREECE  μετά την ολοκλήρωση της Αναβάθμισης ζωνών(KYU) δήλωσε: Η συστηματική προπόνηση φέρνει  τα ανάλογα αποτελέσματα και οι επιτυχίες του συλλόγου μας το αποδεικνύουν. Η γνώση, και το ήθος των αθλητών μας  μέσα κι έξω από το dojo, είναι βασικά στοιχεία της εκπαίδευσης.
Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές που  προάχθηκαν στην ανώτερη ζώνη(KYU)και  ευχαριστεί τον αρχηγό Ελλάδος JKF GojuKai – seiwakai  για την πολύτιμη συνεργασία του. Επίσης   θερμά ευχαριστήρια στους γονείς που αναγνωρίζουν την κοινή μας προσπάθεια  και  είναι κοντά στον Σύλλογο μας καθώς και στους  Κλέανθη Μιτσιούλη και  Πένυ Κουλουρίδου για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Καλή συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου