Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Συνεδρίαση Τεχνικής Επιτροπής ΕΛΟΚ-Ολυμπιακός κύκλος-Επικαιροποίηση Προεθνικής Ομάδος

No photo description available.Συνεδρίαση Τεχνικής Επιτροπής ΕΛΟΚ-Ολυμπιακός κύκλος-Επικαιροποίηση Προεθνικής Ομάδος
Συνεδρίασε σήμερα η ΤΕ της ΕΛΟΚ και προχώρησε στην αξιολόγηση της Προ-ολυμπιακής ομάδας και τις προοπτικές πρόκρισης αθλητών μέσω του ranking.
Η αξιολόγηση κατέληξε ότι μέσω ολυμπιακού ranking βάσιμες πιθανότητες πρόκρισης έχει η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηλιάδου που είναι στην θέση 3 του Ολυμπιακού ranking.
Οι υπόλοιποι αθλητές που μετέχουν στην προ-ολυμπιακή ομάδα αξιολογήθηκε ότι, ένα χρόνο πρίν το προ-ολυμπιακό τουρνουά και βάσει και των αποτελεσμάτων τους μέχρι σήμερα, έχουν μειωμένες πιθανότητες πρόκρισης μέσω ranking, δεδομένης της σημερινής τους θέσης στο Ranking της WKF (http://setopen.sportdata.org/wkfrank…/standing_tokyo2020.php) που έχει ως εξής:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
+61 kgr ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ Νο 3 (προκρίνεται με την σημερινή κατάταξη του ranking)
ΑΝΔΡΕΣ
-67 kgr Ξένος Νο 49 (απέχει τουλάχιστον 1600 πόντους απο το τρέχων ελάχιστο όριο πρόκρισης) & Γιδάκος Νο 62 (απέχει τουλάχιστον 1750 πόντους)
+75 kgr Τζάνος Νο 61 (απέχει τουλάχιστον 2100 πόντους)
Η ΤΕ αποφάσισε ότι θα αξιολογεί όλες τις συμμετοχές των ανωτέρω αθλητών μετά απο κάθε αγώνα που συμμετέχουν και έχει ετοιμάσει τον φάκελο κάθε αθλητή, ο οποίος φάκελος θα επικαιροποιείται με κάθε νέο στοιχείο που προκύπτει.
Για όλους τους αθλητές της προ-ολυμπιακής ομάδας πλήν Χατζηλιάδου, το πρόγραμμα προετοιμασίας τους θα επικεντρωθεί στην διεκδίκηση θέσης μέσω του προκριματικού προ-ολυμπιακού τουρνουά στο Παρίσι το 2020 και θα κληθούν απο την ΤΕ για την απο κοινού διαμόρφωση του προγράμματος προετοιμασίας του καθενός ξεχωριστά.
Επίσης παρακολουθούνται άλλες 2 γυναίκες (Καβακοπούλου και Πανετσίδου) που και για αυτές θα γίνεται συνεχής αξιολόγηση με βάση τα αποτελέσματα τους και επικέντρωση στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του Παρισίου.
Τέλος η ΤΕ οριστικοποίησε την νέα σύνθεση της προ-εθνικής ομάδας που θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ (www.elok.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου